Mozduljak rá? Lehet hogy bejövök neki?
Figyelt kérdés
Röviden: Angliában élek es suliba menéskor van mindig 1 csaj a buszon aki amint észrevettem sokszor néz. Aranyos lány es tetszik is de semmi kedvem nincs egy beégéshez.. Amugy nem Angol a csaj :) azt még nem tudom honnan jött de társalgási szinten beszél Angolul szal nem nagy gond. Pár apró dolgot már észrevettem pl: multkor szunetben fütyültem eggyet és a baratai kozzul csak ő nézett rám, ez már elofordult legalabb 3 szor. Asszem egy évvel fiatalabb nálam. 16/F2013. jún. 6. 01:24
1/4 anonim válasza:
Próbálj meg valahogy kommunikálni vele, semmit nem veszítesz ezzel. :D
2/4 A kérdező kommentje:
Jah csak lányokat elszakitani a "csordájukbol" nem egyszerü :)
2013. jún. 6. 01:53
3/4 anonim válasza:
Szerintem ha az említett fütyülgetésedre is odafigyelt akkor nem kell nagy citromsárga madárnak beöltöznöd, hogy észrevegyen. Próbálj meg a buszon mellé kerülni, akkor talán nem veszik annyira körül a barátnői és kezdj el vele beszélgetni. Lehet, hogy ő is Magyar és pont ezért tetszett meg neked. Tudod "kicsi a világ"
4/4 A kérdező kommentje:
Hát kétlem hogy magyar lenne mert arroltudnék a suli miatt. Igyis 2éve csak en voltam ott magyar mostmar 4 en vagyunk :) am vmelyik nap elottem állt nagy tomeg volt a buszon és kicsit kihasznaltam a helyzetet :P de meg igyis a csajokkal dumalt...
2013. jún. 6. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!