Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mivel nyerjem el a férfi szívét?

Mivel nyerjem el a férfi szívét?

Figyelt kérdés
Munkahelyemre jár egy férfi és szimpatikusak vagyunk egymásnak! Bókolni szokott becézni(szerelmem,szívem...) de mégis tartja a távolságot! Nem nagyon akarok nyomulni de szerintem lehetne komolyabb is a dolog. Milyen apró jeleket,cseleket alkalmazzak hogy vegye a lapot hogy lehetne komolyabb is? Légyszi segitsetek!

2013. jún. 5. 16:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nem fatökű, akkor biztos támad. Hívd el ebédelni, csak észbe kap. :)
2013. jún. 5. 16:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy lehetne komolyabb? Próbálj olyan helyzetben beszélni vele, mikor ketten vagytok, kérj tőle valamiben segítséget.
2013. jún. 5. 16:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Azért jár ide hogy egyen...étteremben dolgozom :)
2013. jún. 5. 16:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Abból gondolom hogy ad rá jeleket elszólások de utána gyorsan lelép. Én is és ő is zavarban szoktznk lenni.mindig eltervezem hogy ezt vagy azt fogom neki mondani és mikor itt van zavarba jövök és nem tudom elmondani amit akarok.pedig felnőttek vagyunk de ugy viselkedünk mint a tinik. Miért lehet ez nem tudom!?
2013. jún. 5. 16:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Vigyél neki valamilyen ultrafincsi sütit, amit te készítettél. Látni fogja, hogy nem csak szép vagy, de házias is. :-) Vagy ne konkrétan neki vigyél, de ha ebédszünetben futtok össze, akkor adj neki belőle egy jóadaggal. :-)
2013. jún. 5. 16:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó erre én is gondoltam... :) más apró jelek? Vagy cselekedetek amik rávezetik hogy valamit nyisson már felém?? :)
2013. jún. 5. 17:15
 7/9 A kérdező kommentje:
A finomság nagyon bejött ma neki! Remélem igy haladunk továbbra is! :)
2013. jún. 7. 13:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha te adnád a blokkot, írd rá a telefonszámod!:D

Vagy esetleg egy szalvétára... :D

2013. jún. 10. 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Már nyitott feléd, te szerencsétlenkedsz. Nem kell cselezni sem, elég az is ha azt mondod legközelebb h nagyon kedves és ha szeretné akkor szabad vagy egy randira. Ennyi.

Ne bonyolísd túl a saját és mások életét!

2013. jún. 10. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!