Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, lányok! Ha megismerkedek...

Fiúk, lányok! Ha megismerkedek egy lánnyal, hogyan vezessem őt rá a szex témára?

Figyelt kérdés
Mert ugye nem véletlenül ismerkedek vele. Szeretném vele a szexet. Hogyan mondjam ezt meg neki?
2013. jún. 4. 23:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek egy kalapos fickót...magas, kopasz és tahó. Bemutathatnám?
2013. jún. 4. 23:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Én vicces kétértelmű poénokat sütök el, és nézem hogy mennyire vevő rá, és az alapján tudom hogy mehetek-e...
2013. jún. 4. 23:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy Batman?
2013. jún. 4. 23:24
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
2013. jún. 4. 23:25
 5/12 A kérdező kommentje:

1-es ez jó. Még annyi mondok majd hogy pontosan lő.

2-es ez eddig oké, de mondjuk ha mondok is neki olyan poénokat, hogy jaj de szép vagy látod a zászlót is felhúzták. És neki bejön. Akkor utána hogyan lesz belőle szex? Mondjam neki hogy jöjjön fel hozzám megmutatom a bélyeggyűjteményem?

2013. jún. 4. 23:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem, ne mond..még nem vagy érett a szexre.
2013. jún. 4. 23:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
van akinek ez tetszett?? xD
2013. jún. 4. 23:34
 8/12 A kérdező kommentje:

Elméleti síkon mondtam a dolgot. Hogy ez így megtörténne. De ha van jobb ötleted, mondjad.

Különben 15 vok.

2013. jún. 4. 23:45
 9/12 anonim ***** válasza:
"15 vok." ráérsz még te a szexszel, főleg, ha azt sem tudod, hogy állj neki. A későbbiekre mondom, hogy ez jön magától. Mindig tartasz magadnál óvszert, ugye ez alap. Gondolom előbb-utóbb csókolózás után eljön a tipi-tapi ideje, aztán haladtok mindig, ameddig mindkettőtöknek kedve van, és egyszer eljuttok a szexig. Ennyi.
2013. jún. 4. 23:55
 10/12 A kérdező kommentje:
Nekem is lehetnek igényeim! Attól még hogy fiatal vagyok! És szexeltem is már! Sok csajom volt!
2013. jún. 5. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!