Fiúk, ti megijedtek, ha egy lánynak kicsit kesernyés, szatirikus humora van, és szókimondó, határozott, erős egyéniség?
Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 22:09
21/42 anonim válasza:
innen idegesítő vagy :D te is 10 perc alatt meggyűlölnél :D van olyan lány viszont akinél bejönne...:))
22/42 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt kinek szántad?
2013. jún. 4. 23:17
24/42 A kérdező kommentje:
1. lány vagyok.
2. ne aggódj, kicsi az esélye, hogy egy légtérbe kerüljünk, hál'istennek. :D
2013. jún. 4. 23:24
25/42 anonim válasza:
1.wtf lánynak néztél ? vagy magadat fiúnak?
2.a fene.....pedig meg akartam kérdezni van e estére programod ,sok a mosatlan ....
26/42 A kérdező kommentje:
"van olyan lány viszont akinél bejönne"
A saját szövegedet se sikerül értelmezni?
Leszbikus sem vagyok, isten ments.
Ja, és szoktam mosogatni, tudok főzni, elég jól, és nem esik le az ujjamról a gyűrű, ha mosni kell... szóval most nagyon melléfogtál.
2013. jún. 4. 23:38
27/42 anonim válasza:
:DDD
néha még magamon is kifogok :/ ..
veled viszont nem fogtam mellé, pont egy határozott lány kell a sok tányérnak :))
főzni is tudsz? azt ne mond hogy szeretsz is, mert még a végén mégiscsak elgyengülök :$ :D
na de viccen kívül piros pontos tulajdonság,csak ritka .
28/42 A kérdező kommentje:
De, szeretek. :D
2013. jún. 5. 07:10
30/42 anonim válasza:
nekem nagyon bejönnek az ilyen személyiségű lányok, kivéve ha dagadtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!