Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok/Nők, titeket mennyire...

Lányok/Nők, titeket mennyire zavar ha egy férfi fiatalabb nálatok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

egy kis közvéleménykutatás kíváncsiságból, kommentbe egy betűjelet kérnék, amelyik a legjobban rátok illik, és mellé a korotokat:)

A) nem jövök össze nálam fiatalabb pasival

B) zavar, de ha minden más tetszik benne, akkor elfogadom

C) egyáltalán nem érdekel az életkora (persze azért bizonyos határokon belül)

2013. jún. 4. 19:36
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
b (max 1-2 év több nem)
2013. jún. 4. 19:45
 12/22 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat, jöhetnek még;)

# 5 : tehát ha valaki pl. 19 éves, viszont mégsem éretlenebb, akkor sem jönnél vele össze a kora miatt?

ez az érett éretlen dolog szerintem abszolút személyfüggő, viszont a kérdésem is épp erre megy ki, hogy mennyire van bennetek ilyen típusú gátlás vagy épp előítélet pusztán kor alapján. és arra is számítok hogy a fiatalabb lányokban van ez inkább és pont az "érettebbekben" nem. hát kiderül a kommentekből hogy ez mennyire igazolódik be általánosságban

# 8: hát arra is jó ;D

2013. jún. 4. 19:51
 13/22 anonim ***** válasza:

C.

Én meg arra jöttem rá, hogy nem számít hogy egy srác 20 éves vagy 25 semmivel sincs több esze az idősebbnek :D

Egyébként a barátom is fiatalabb nálam :)

2013. jún. 4. 19:54
 14/22 anonim ***** válasza:
csak fiatalabbal N
2013. jún. 4. 20:01
 15/22 anonim ***** válasza:
# 5-ös vagyok. Eddig 2 olyan kapcsolatom is volt, ahol a fiúk fiatalabbak voltam nálam. És meg kell mondjam, sok mindenben gyerekesebben gondolkoztak, mint én. Nem éreztem mellettük biztonságban magam. Szóval sokkal jobb, ha a pasi idősebb nálam 2-3 évvel. :)
2013. jún. 4. 20:07
 16/22 anonim ***** válasza:

A: Jobban örülök az élet területén tapasztaltabb, férfiasabb egyedeknek.

C: De csak ha egyéjszakás kalandról van szó.

22/N

2013. jún. 4. 20:21
 17/22 anonim válasza:
"C" a válaszom 32/N
2013. jún. 4. 22:19
 18/22 anonim válasza:

C) de csak részben.

Kb. 2 évvel lehet fiatalabb és 0, nagyon max. 1 évvel idősebb. Én leginkább a saját korosztályomat preferálom, a nálam idősebbeket nemigazán, mert szerintem nem egészséges, ha én még tanulok, ő meg már dolgozó ember. Ez engem frusztrál. És itt nem arról van szó, hogy én ne dolgoznék suli mellett, és csak kihasználnám őt, hanem egyszerűen nem érezném úgy, hogy egy szinten vagyunk. L/21

2013. jún. 5. 12:36
 19/22 anonim ***** válasza:

B .. de tényleg csak akkor, ha minden más tetszik benne. És akkor is csak pár (5-6) hónapot tudnék elnézni, de többet nem.

16/L

2013. jún. 5. 17:43
 20/22 anonim ***** válasza:

#19-es vagyok

Azt elfejtettem odaírni, hogy a nálam idôsebbeket se tudom elfogadni. Nálam 2 év+ a fiú részérôl már sok lenne.

2013. jún. 5. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!