Kicsit közhelyes kérdés, de "mennyire ciki az ha 16 éves vagy és még 1 nőd sem volt? "?
A helyzet az, hogy én egy 16 éves srác vagyok, alapvetően nemnézek ki rosszul, nem vagyok nagyképű,csak néha,de abban is mindig az önirónia a lényeg.Egész magas vagyok(186-7centi körül), 2éve kezdtem kondit de elég rendszertelenül jártam,+ felesleg is van rajtam,de jó erőben vagyok.Jó humorom is van, sokat tudok beszélni, hülyeségről, okoskodni is tudok sokat. Néha túl sokat:D. Néha pedig olyan vagyok,hogy ha megkérdezik mennyi az idő azt mondom hogy "Igen.".
Viszont 1 k**va nagy gondom is van,hogy az önbecsülésem a béka segge alatt, és mindig féltem leszólítani/elhívni bárkit is.Ehhez köze volt sokszor ahhoz,hogy mindig sikeresen lebeszéltem magamban hogy miért ne hívjam el, kicsit hülyén hangzik de lejátszottam a dolgot előre..és ezt nagyon utálom magamban. Tényleg 1 beszari vagyok, idegen társaságokban,de ezen naon szeretnék változtatni már vagy 2-3éve.
Esetleg valami ütős tippet tudtok erre a problémára? :/
Még soha nem volt barátnőm, és nem is csókolóztam.
"Nem az,hogy dilemmázok,de ha már regisztráltam ide, várok 1-2 tippet.."
Milyen tippet? Egyáltalán nem az akkor mit kínlódsz? Mert ez egy hülye trend? 16 évesen még a tanulásra koncentrálj!
"mitcsináljak.hagyjam az egészet a fenébe,"majd lesz ahogy lesz"?"
Kb. igen. Nem kell ezt erőltetni, se siettetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!