Találhatok ilyet? Többi lent!
Egy átlagos 16 éves lány vagyok, elég magas( 182 centi), vékony, barna-fekete hajjal. Több fiú van, aki belém van esve, de nekem nem tetszenek se külsőre, se a belsőtulajdonságaikban.
Tényleg csak a filmekben vannak magas, erős, vékony(nem dagatt), szőke v fekete hajú férfiak?
Akik emellett odafigyelnek másokra, nem beképzeltek, viccesek és megértőek?
Hiába keresek ilyet életem végéig, nem fogok találni?
nem a kapcsolathoz v kicsi hanem a kategóriához :D [az elvi alsó határom pont a 17 még éppen nem törvényes de már lehet azt hazudni, tökéletes!]
őőő szerintem nem kell elmagyaráznod 1 pasinak h a csajok hány éves kor után feküdnek le vele :D :D
14-15 bőven korai mostanság is [csak sok a hülye] 16 belefér 17 évesen meg kötelezővé tenném az elvesztését és a pasizás megkezdését :D [na jó ez túl radikális]
12# vagyok. Mókusgyilkos sajna nem tartalak túl inteligens embernek. Egyrészt a neved alapján másrészt a kicsi rasszizmus miatt (zsidós példa) A dagadt (énis voltam) kifejezés önmagában nem bántó csak aki egyszer elkezdi mondani az általában után
a mond cifrábbakat is.
23.: mi probléma van a nevemmel? [Annyira azért vagyok értelmes h vállalható legyen a nevem:)]
most nem ecsetelem honnan jött a név meg miért [semmi bajom a mókusokkal / rágcsálókkal volt pl 1 rahedli aranyhörcsögöm :D] a nevem eredete amúgy is a GYIK egyik meg válaszolatlan kérdése így jobban belegondolva talán Emmának van fogalma róla egyedül :D
ami a rasszizmust illeti: még mindig értelmesebb vagyok mint 1-2 xenofil :) am egyenlőre még JOGOM van rasszistának lenni :D [csak nem beszélhetek róla..] szép is a demokrácia nem de?:)
Úgy érted Slim? Mert Sly nincs...
Slim=Sly
Nézted a filmet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!