Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok ilyen srácot? Egyáltalán találhatok ilyet?
Hogy is akarnád tudni, hogy milyen srácok udvarolnak neked, ha nem ismered meg őket?!
Amúgy leírásból vízöntőket keress :D Én is az vagyok és többé-kevésbé rámillik.
Te túl válogatós vagy szerintem, sajnos én is... de szívesen megismernélek :)
15/F
Rám illik nagyjából a leírás. :) De nem ajánlkozni akarok, mivel már foglalt vagyok (és kissé idős is hozzád). Csupán azt akarom mondani, hogy van esélyed ilyet találni.
Viszont - keserű - tapasztalataim alapján hiába gondolod most azt, hogy ilyen embert keresel, nem fog tetszeni, ha megtalálod... Talán nem is biztos, hogy ezt akarod. Ne legyenek még ilyen pontos elvárásaid, mert csak nehéz lesz, és csalódni fogsz sokat; inkább ismerkedj, aztán majd kiderül.
tehát őt akarod? rajta kívül is vannak izgalmak az életben...
első voltam
Szerintem saját magad áltatod...
Még, ha találkoznál is egy ilyen "ideális" pasival, biztos vagy benne, hogy neki, csak Te kellenél?!
16 évesen még nem kéne ennyire mély filozófikus gondolatokkal játszadoznod, csak simán élvezned kellene az életedet...És lehet, hogy egyszer csak felbukkan a várva várt... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!