Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találhatok ilyen srácot?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok ilyen srácot? Egyáltalán találhatok ilyet?

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki bármit gondolna, leszögezem, hogy ez nem társkereső hirdetés. Szóval, 16 éves lány vagyok, aki igazán szeretné már megtalálni azt az embert, aki megmutatná neki, mi a szerelem. Tudom, hogy létezik olyan srác valahol, aki férfias férfi, áthágja a szabályokat, nem elvárások szerint él, nem követ semmilyen divatot és nekem szánta a sors. Érzékeny és életmódjából fakadóan más a világnézete, mint a tömegnek. Átlagos elvárás, hogy legyen kedves, megértő stb, de az az ember, aki engem képes lenne megérteni és elfogadni, csakis valamilyen reális gondolkodástól tartózkodó srác lehet. Vannak olyanok, akiknek az is elég, ha egy srác kedves és vonzó, de én elképzeltem magamnak egy ideált. Egy ideált, aki képes lenne színt vinni az életembe, boldoggá tenni a létével. Nem vagyok az a "bárkit felszedek, csak legyen már valakim" típus, sosem voltam az, én igaz szerelemre vágyom. Úgy gondolom, hogy aki nekem kell, nem fogom megtalálni egy szórakozóhelyen sem, nem így képzelem a találkozásunkat. Lehet, hogy ez csak egy álom? Elképzelhetetlen, hogy ha nem adok lejjebb az igényeimből, akkor nem fogok senkit találni, akit őszintén szerethetek? Mindenkit visszautasítok, aki próbálkozik, mert nem érzem senkinél azt a bizonyos "varázst", mikor ránézek vagy beszélek vele és képes a fellegekbe juttatni akár egy pillantással vagy egy szavával.
2009. dec. 20. 20:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Hogy is akarnád tudni, hogy milyen srácok udvarolnak neked, ha nem ismered meg őket?!

Amúgy leírásból vízöntőket keress :D Én is az vagyok és többé-kevésbé rámillik.

2009. dec. 20. 21:00
 2/19 anonim ***** válasza:

Te túl válogatós vagy szerintem, sajnos én is... de szívesen megismernélek :)

15/F

2009. dec. 20. 21:01
 3/19 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első hozzászólóval,én is vízöntő vagyok és illik rám egysmás a leírásodból,szóva lszerintem is vizöntók felé vedd az irányt
2009. dec. 20. 21:03
 4/19 anonim ***** válasza:

Rám illik nagyjából a leírás. :) De nem ajánlkozni akarok, mivel már foglalt vagyok (és kissé idős is hozzád). Csupán azt akarom mondani, hogy van esélyed ilyet találni.

Viszont - keserű - tapasztalataim alapján hiába gondolod most azt, hogy ilyen embert keresel, nem fog tetszeni, ha megtalálod... Talán nem is biztos, hogy ezt akarod. Ne legyenek még ilyen pontos elvárásaid, mert csak nehéz lesz, és csalódni fogsz sokat; inkább ismerkedj, aztán majd kiderül.

2009. dec. 20. 21:07
 5/19 A kérdező kommentje:
azt egyből tudom, hogy aki rám van állva, nekem nem szimpatikus. hiába helyes vagy kedves, ez nem elég. nem válogatós vagyok, csak nem kell akárki. van egy ideálom és minden vágyam, hogy egy ilyen srácot ismerjek meg. egyszer volt egy ilyen ember az életemben. vad volt, helyes volt, különleges volt különleges világnézettel, de azt mondta, én jó neveltetést kaptam, nem tudnám elviselni az életvitelét. szerinte én egy "erkölcsös kisasszony" vagyok, aki próbál kitörni a ketrecből, de valami visszatartja. fájt, hogy ezért vesztettem el.
2009. dec. 20. 21:09
 6/19 anonim ***** válasza:

tehát őt akarod? rajta kívül is vannak izgalmak az életben...

első voltam

2009. dec. 20. 21:23
 7/19 A kérdező kommentje:
nem őt akarom, az az idő már elmúlt.
2009. dec. 20. 21:35
 8/19 anonim ***** válasza:

Szerintem saját magad áltatod...

Még, ha találkoznál is egy ilyen "ideális" pasival, biztos vagy benne, hogy neki, csak Te kellenél?!

16 évesen még nem kéne ennyire mély filozófikus gondolatokkal játszadoznod, csak simán élvezned kellene az életedet...És lehet, hogy egyszer csak felbukkan a várva várt... ;)

2009. dec. 20. 21:50
 9/19 A kérdező kommentje:
nem játszadozom mély, filozófikus gondolatokkal, csak vannak vágyaim. ez vagyok én.
2009. dec. 20. 21:55
 10/19 anonim válasza:
Ha egy fiúnál megvan egyik tulajdonság, pipát raksz, ha nem, kihúzod? Szerintem csak nyitott szemmel kell járni, és nem elvárásokat állítani magadban. Akinek nincs meg minden tulajdonsága amit te szeretnél, ő is tud normális lenni:) Amúgy bennem is van egy ilyen "álompasi" kép meg sztem minden csajban:)
2009. dec. 20. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!