Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok ilyen srácot? Egyáltalán találhatok ilyet?
Figyelt kérdés
Mielőtt bárki bármit gondolna, leszögezem, hogy ez nem társkereső hirdetés. Szóval, 16 éves lány vagyok, aki igazán szeretné már megtalálni azt az embert, aki megmutatná neki, mi a szerelem. Tudom, hogy létezik olyan srác valahol, aki férfias férfi, áthágja a szabályokat, nem elvárások szerint él, nem követ semmilyen divatot és nekem szánta a sors. Érzékeny és életmódjából fakadóan más a világnézete, mint a tömegnek. Átlagos elvárás, hogy legyen kedves, megértő stb, de az az ember, aki engem képes lenne megérteni és elfogadni, csakis valamilyen reális gondolkodástól tartózkodó srác lehet. Vannak olyanok, akiknek az is elég, ha egy srác kedves és vonzó, de én elképzeltem magamnak egy ideált. Egy ideált, aki képes lenne színt vinni az életembe, boldoggá tenni a létével. Nem vagyok az a "bárkit felszedek, csak legyen már valakim" típus, sosem voltam az, én igaz szerelemre vágyom. Úgy gondolom, hogy aki nekem kell, nem fogom megtalálni egy szórakozóhelyen sem, nem így képzelem a találkozásunkat. Lehet, hogy ez csak egy álom? Elképzelhetetlen, hogy ha nem adok lejjebb az igényeimből, akkor nem fogok senkit találni, akit őszintén szerethetek? Mindenkit visszautasítok, aki próbálkozik, mert nem érzem senkinél azt a bizonyos "varázst", mikor ránézek vagy beszélek vele és képes a fellegekbe juttatni akár egy pillantással vagy egy szavával.2009. dec. 20. 20:58
11/19 anonim válasza:
én ugyanilyen vagyok.... nem állok le mindenkivel aki csak tetszik... meg kell valaminek fognia benne
13/19 kolosszus22 válasza:
Felesleges ilyen idálokat állítgatnod, mert kicsi az esélye, hogy találkozol pont ilyennel és még ha találkozol is akkor is nagy esély van rá, hogy te nem fogsz neki bejönni!
14/19 A kérdező kommentje:
hát én ettől nem tartok, nem vagyok se ronda, se hülye, se unalmas:)
2009. dec. 21. 18:06
15/19 anonim válasza:
Jajj,ne hallgass már arra a sok paréjra,akinek mindegy,hogy kivel van,csak legyen valaki.Van ilyen srác amúgy,már találkoztam is vele,csak hát ugye nem pont én kellettem neki:(
Keresgélj szorgalmasan,meg lesz az!:):):):):):):
16/19 kolosszus22 válasza:
18:06- Pedig lehet, hogy valakinek az leszel! Olyan ember nincs a világon aki mindenkinek tetszene. Szép dolog az önbizalom egy bizonyos határig.
17/19 anonim válasza:
09:30-as: vicces, hogy Te erre biztatod a kérdezőt, és leszólsz durván másokat, miközben neked sem sikerült... :D
18/19 anonim válasza:
Miért vicces?Azt kérdezte van-e ilyen srác?Azt írtam van:)
19/19 A kérdező kommentje:
bocs, én nem azon gondolkodom, hogy hülyének vagy egyébnek fog tartani a srác, aki majd tetszeni fog. miért tenném? nyilván nem felelhetek meg mindenkinek, de közel nem vagyok olyan, akinek reménykednie kéne, hogy bárcsak leállna már valaki vele is..soha nem kaptam még negatív jelzőt, mindig mindenki pozitívumokat mond, ha meg nem, azt építő kritikának veszem. ha egyszer nem vagyok ronda, sem hülye, akkor minek stresszeljem magam ilyeneken.
2009. dec. 22. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!