Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit javasoltok gyáva fiúknak?

Mit javasoltok gyáva fiúknak?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány a suliból. 2 évvel idősebb nálam (én 15, Ő 17). Nagyon el szeretném mondani neki mit érzek iránta de egyszerűen nem vagyok képes odamenni hozzá. Ez gyakori probléma, tudom. Mindig elképzelem hogy majd odamegyek, beszélgetünk és elhívom valahová és nagyon sok erőt összegyűjtök. Ez mind jó, de mikor ténylegesen a megszólításra kerülne a sor olyankor ez az erő telesen eltűnik. Múltkor beszélgettem az oszt. társaimmal és láttam hogy az a lány ott van kb 3 méterre tőlem Eésteljesen egyedül volt egész szünetben. Ott abban a pillanatban Ereztem hogy élnem kell ezzel a lehetőséggel mert ez a sors ajándéka volt számomra. Majdnem elindultam felé. Majdem. Mint mondtam nagyon félénk vagyok és nyilván nem mertem odamenni. Tudom, lehet így sosem lesz barátnőm és pont ezért írfam ide

2013. jún. 2. 22:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Elé állsz és cselekedsz, vagy várod amíg megszerzi más előled.
2013. jún. 2. 22:48
 2/8 anonim ***** válasza:
A gyávának egy egészséges önbizalmat és bátorságot! :)
2013. jún. 2. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt hogy ne kezdj időseb csajjal. ugyanis a csajok nagyon kis része (kb 1%nál kevesebb) hajlandó csak nála fiatalabbal leállni.
2013. jún. 3. 13:54
 4/8 anonim válasza:

odamész hozzá, beszélsz vele, ebben semmi rossz nincs :D

ha szimpatikus vagy számára, azt észre fogod venni, de ha nem, akkor sincs semmi gáz, egy próbát megér :)

EGYSZER ÉLÜNK!!

2013. jún. 3. 19:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: Csak az a baj hogy még így is (tudom tudom furcsa ezt olvasni) volt már egy párszor hogy sírtam miatta.. Ès ha elutasítana akkor tényleg nem tudom mi lenne. Lehet hogy mégígy ahobgy most vagyok a legjob
2013. jún. 3. 21:59
 6/8 anonim válasza:

4. kommentelő vagyok

elhiszem, h rossz érzés, de velem is volt, h beszélgettünk.. és egyszer vettem erőt hozzá, és rákérdeztem, erre ő elutasított, de ha nem fog menni, akk felesleges rá várni, de az is lehet, h összejönnétek :)

de azért sok sikert kívánok neked(nektek) :)

2013. jún. 3. 22:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen..:) Egyébként fiú vagy vagy lány? Ès hány éves?
2013. jún. 3. 22:10
 8/8 anonim válasza:
Fiú, 19
2013. jún. 4. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!