21 éves vagyok, de sose voltam laza, nem tudok odamenni jópofizni egy csajhoz, hanem ha (olykor rászánom magam) odamegyek, és egyből megmondom, hogy szimpi nekem. Lehet, hogy ez a baj, és emiatt nem jön össze sokszor?
Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 22:03
1/3 anonim válasza:
Lazaság az kell, vedd könnyen az életet, szívj fel félbusznyi kokót és irány Csajozznnniiiii!!!!4!négy
2/3 anonim válasza:
nem kell egyből neki esni és "szerelmet vallani" ink dicsérd meg és igen legyél laza és magabiztos.
3/3 anonim válasza:
pua könyveket olvass, abba benne van mit hogy kell, ha nincs a véredbe a csajozás, keress rá googlébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!