Mi a véleményetek az ilyen alkatról?

Nekem tetszik , szerintem csinos és nőies. Egyébként tudom milyen mikor hízni szeretnél , mert főleg régebben , de még most is eléggé észnél kell lennem , hogy mennyit eszem , nehogy túlságosan lefogyjak(pedig nem eszem keveset ca. 3200-3700 kcal). Egy ideje szerencsére már nagyjából tartom a súlyom (181cm/70kg).
A sport tényleg segíthet. Én kerékpározni szoktam heti kb. 4-5 alkalommal , nekem segített , utána úgy látszik a szervezetem szívesebben fogadja a táplálékot és jó helyre kerül :)
20f

Pár ismerősöm,fúik,lányok vegyesen hasonlóan vékonyak..
Egy a közös bennük,még egyik sem ment el vizsgálatra az orvoshoz.
Talán az orvos többet tud mondani.

nem tudom mit siránkozol amikor ez a mai nőideál.. akik a korral járnak azok mind a hozzád/v hozzám hasonló alkatú lányokat hajkurásszák, egyáltalán nem kéne aggódnod. olyan sose lesz hogy mindenkinek bejössz! máskülönben meg nem csak felszínes pasikból áll a világ férfitársadalma.:D ha magaddal nem elégszel meg, izmosodj és válts fehérjedús étrendre.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!