Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen alkatról?

Figyelt kérdés
Sajnos én is ilyen vékony vagyok és nem tudok ellene tenni :/ [link]

2013. jún. 2. 10:12
1 2 3
 11/30 dízelszemű bájgúnár válasza:
Én spec a molettet imádom nagyon,de nyugi van akinek a te alakod jön be..
2013. jún. 2. 10:34
 12/30 anonim ***** válasza:

[link]

testépíts

2013. jún. 2. 10:42
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok a kedves siránkozó dagadt válaszolónak. Bírod mikor itt siránkoznak... A vékony lányok meg azt bírják amikor a magadfajták siránkoznak. Ti lehettel vékonyak és kövérek is, kedvetek szerint válogathattok.Ja hogy lusta vagy tenni érte? Te bajod...

De ennyire vékonynak lenni se jó dolog. El se tudod képzelni mennyire zavaró, mikor az emberek folyton azzal jönnek, hogy jajj mennyire vékony vagy, egyél már, csúnya aki sovány, és tömnének mint egy libát, te meg már rosszul vagy és még csak nem is hízol tőle. Állandóan piszkálnak, hogy keveset eszel, anorexiás vagy, közben lehet hogy agyon zabálja magát, de akkor se hízik.

Persze, tök jó, aki szeret enni annak nagyon jó, hogy annyit ehet amennyit csak akar, de ettől még az ismerősök, barátok, rokonok, idegenek beszólásai nagyon idegölőek. Ráadásul a férfiaknál is bizonytalan lesz az ember, mert félnek, hogy csúnyának tartanák, mert ennyire vékony.

Szóval kedves lusta, siránkozó liba. Te legalább tudsz tenni érte, hogy jól nézz ki, van választási lehetőséged. Míg a genetikailag vékonyaknak nincs. Sajnállak. Brühühü..

2013. jún. 2. 11:22
 14/30 A kérdező kommentje:
Azért van olyan aki szintén genetikailag teltebb és ő se tud ellene tenni:)
2013. jún. 2. 11:31
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Persze tudom én, de felcseszett, amit írt.
2013. jún. 2. 11:32
 16/30 anonim ***** válasza:

Hát igen, nagyon vékony vagy... :/

Nézz utána, hogy mit tehetsz... izmot és zsírt is fel kell szedned!

2013. jún. 2. 12:10
 17/30 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vékony voltam. BÁRMIT ettem és bármennyit, akkor se híztam. Egy egész pizzát nyomtam minden vacsorára egy évig, éjszaka felkeltem mert lelkiismeret furdalásom volt hogy még így se ettem eleget, holott majd egy kg kenyeret is tömtem napközben + főtt kaját. Semmi nem segített. Én depressziós lettem azoktól a beszólásoktól amiket rokonoktól barátoktól kaptam, holott látták hogy mennyit zabálok és mégis jöttek azzal hogy "jajj te nem eszel..anorexiás vagy" stb. Engem is fel tudnak idegesíteni a molettebbek hogy sírnak hogy nem tudnak lefogyni mikor tényleg nem is tesznek érte. Na mindegy. Én is azt tudom ajánlani mint az előttem szólok hogy kezdj el edzeni + tömegnövelő étrend.. sokat segít. Kitartás!
2013. jún. 2. 12:50
 18/30 anonim ***** válasza:
Nekem pont az ilyenek jönnek be!
2013. jún. 3. 09:55
 19/30 anonim ***** válasza:
Hogy mi a véleményem? Fucking awesome
2013. júl. 9. 12:44
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

A sport működhet. Az emésztésedet is formálja. Lehet túl gyors így viszont mivel kell az energia lehet belassul kicsit, és fel tudsz szedni izmot ami formál majd.

De szerintem ne aggódj ezen. Rengeteg lány a lelkét eladná, hogy természeténél fogva legyen vékony és ne kelljen fogyókúrázni. Szóval a mai világban ez inkább áldás, még ha te nem is érzed annak. És a külső meg olyan, hogy egy ideig számít aztán úgyis a személyiségen múlik minden.

2013. júl. 9. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!