Nagy bajban vagyok, ha alacsony, sovány fiúként csak az alacsony, pici lányokhoz tudok vonzódni? Így hogy lesz barátnőm?
Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 22:28
11/13 anonim válasza:
dehogy baj, sok lánynak az alacsony és vékony pasik jönnek be, pl. nekem is. szóval nincs ezzel gond. nyugi lesz barátnőd.
12/13 anonim válasza:
Ritka az olyan lány mint te utolsó akinek az alacsony fiú jön be..:) Egy 163 centis 19 éves fiú.
13/13 anonim válasza:
Én 166 centi vagyok, jól megválogatott öltözékkel, magasabb talpú cipő plusz cipőbetét és már 170 centi körül mozgok és nem vagyok én sem túl izmos, ezért öltözködni is úgy öltözködök, hogy kicsit erősebb testalkatúnak tűnjek, de ezekkel a kis trükkökkel, már nagyon sok 160-165 centis lánnyal tudtam kapcsolatba kerülni, járni. Szóval így lesz barátnőd, ha kicsit odafigyelsz az öltözködésedre és elkezded végre a csajozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!