Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sztetek egy jó fazonú haj...

Sztetek egy jó fazonú haj tényleg csodára lehet képes?

Figyelt kérdés

Nem nagyon tetszettem még egy lánynak sem, mert iszonyú ronda vagyok. Sose néznek meg sehol sem a lányok. Arra gondoltam, hogy csinálok magamnak normális frizurát meg normálisabb ruhákat veszek fel. Ez téll. segíthet vagy csak ámítom magam? :(

18/F

2013. jún. 1. 16:33
 1/10 anonim ***** válasza:
igen segithet. A legtöbb iszonyú ronda ember nem oylan ronda csak azt hiszi mgáról. Mi a bajod magaddal?
2013. jún. 1. 16:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Az, hogy nem kellek egy lánynak sem.
2013. jún. 1. 16:36
 3/10 anonim válasza:
Persze hogy segíthet! :) Ne csüggedj, te is megtalálod a párod. A ruhákkal és a frizuval pedig kialakítod a saját stílusod, amit a lányok nagyon értékelnek! Hajrá, drukkolok! ;)
2013. jún. 1. 16:37
 4/10 anonim ***** válasza:
ha egy jó pasi hülyén viselkedik akkor ö sem kell a lányoknak.
2013. jún. 1. 16:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Az tény hogy sokat változtat de attól te még ugyan az az ember maradsz. Szerintem én átlagos vagyok. Hát ha nem csinálom meg a hajam akkor kisfius vagyok ha igen akkor meg vagányabb. Ennyit számít mást nem. Egy jó frizura kiválasztása karakteresebbé teheti az arcod. Egy jól kiválasztott ruha pedig az alakodat emelheti ki. Ilyesmire gondolok hogyha kicsit sportosabb a tested akkor egy egyszerű kicsit feszülősebb fekete vagy fehér pólóval kiemelheted a pozitív adottságaidat.

23/F

2013. jún. 1. 16:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen,egy jó haj,meg egy jó parfüm félsiker:)

18L

2013. jún. 1. 16:40
 7/10 A kérdező kommentje:

16:40 1.:

A feszülősebb nálam ki van csukva, mert vékony vagyok. :S

2013. jún. 1. 16:42
 8/10 anonim ***** válasza:
nehogy azt hidd, hogy a páwa srácok olyan jóképűek... őket is csak a szoli, haj, meg a ruha teszi
2013. jún. 1. 16:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Akár... csak szerintem nehéz olyat találni, amivel jól érzed magad... legalábbis nekem nem sikerült még :(

20f

2013. jún. 1. 16:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Csodát ne várj semmitől a jó frizura meg a jó ruházat csak több pluszt ad. Az hogy ronda vagy és nem kellettél senkinek legtöbb esetben egy rossz bebeszélés, az önbizalom hiány és az önértékelési zavar szokott ludas lenni az egészben. 18 évesen még nagyon korai azon rágódni, hogy nincs senkid.
2013. jún. 6. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!