Sztetek egy jó fazonú haj tényleg csodára lehet képes?
Nem nagyon tetszettem még egy lánynak sem, mert iszonyú ronda vagyok. Sose néznek meg sehol sem a lányok. Arra gondoltam, hogy csinálok magamnak normális frizurát meg normálisabb ruhákat veszek fel. Ez téll. segíthet vagy csak ámítom magam? :(
18/F
Az tény hogy sokat változtat de attól te még ugyan az az ember maradsz. Szerintem én átlagos vagyok. Hát ha nem csinálom meg a hajam akkor kisfius vagyok ha igen akkor meg vagányabb. Ennyit számít mást nem. Egy jó frizura kiválasztása karakteresebbé teheti az arcod. Egy jól kiválasztott ruha pedig az alakodat emelheti ki. Ilyesmire gondolok hogyha kicsit sportosabb a tested akkor egy egyszerű kicsit feszülősebb fekete vagy fehér pólóval kiemelheted a pozitív adottságaidat.
23/F
Igen,egy jó haj,meg egy jó parfüm félsiker:)
18L
16:40 1.:
A feszülősebb nálam ki van csukva, mert vékony vagyok. :S
Akár... csak szerintem nehéz olyat találni, amivel jól érzed magad... legalábbis nekem nem sikerült még :(
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!