Hogyan lehetne egy csúnya, alacsony fiúnak, cuki, aranyos, alacsony, pici barátnője? Mit kell ehhez nyújtani a lánynak?
Figyelt kérdés
Legutóbb is olyan édes, pici, aranyos kislányt láttam egy sráccal, megszakadt a szívem, egy ilyen édes kislányt én is akarok magamnak, olyan édes, ölelgetném, csókolgatnám folyton. Mit kell ehhez csinálom, ha nem vagyok adonisz, se magas, se ritka jóképű, csak ilyen kis nyomi, aranyosnak tartott fiú?2013. jún. 1. 02:24
11/13 anonim válasza:
Nem is tudtam hogy ennyire szeretik az alacsony nőket! ennek nagyon örülök, mert 155cm vagyok és nem növök már továb max 5cm-et:D
12/13 anonim válasza:
Igen, az alacsony lányok cukik, de mivel ők is magasabb barátot akarnak, ezért aztán az alacsony fiúknak semmi esélyük.
13/13 anonim válasza:
hát nekem az utosó barátok 170-71 cm körül volt.. az volt a szar mikor "puszilkodni" kellet.. alig értem fel, lábujjhegyre kellet álnom :3 de nagyon szerettem igy is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!