Ezzel mit akarhatott?
Tavaly nyáron egy buliban megismertem egy lányt. Másnap bejelöltem Facebook-on, nagyon jól elbeszélgettünk meg minden, aztán felvette az egyik haverom is, ő is elkezdett írni vele, de aztán később össze vesztek (nem lényeges hogy miért), én még az után is írtam vele, majd el akartam hívni a lányt egy buliba, de a haverom írt neki Facebook-ról elég primitív módon amire a lány megsértődött és törölte őt is és engem is Faceről (telefonszáma sincs meg, mert azóta új mobilom lett), de aztán rá pár hónapra a lány bejelölt Facebook-on, de már nem írtam neki, és pár napra rá megint törölt... Azért jelölt be, hogy írjak neki vagy mi?
Egyébként én nemrég újra bejelöltem, de nem jelölt vissza, szóval elég szar a helyzet...
Az értelmes válaszokat előre is Köszönöm ! Hülyeségekre meg nem vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!