Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akarhatott ezzel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhatott ezzel?

Figyelt kérdés

Társaságba egy sráccal meg egy csajjal dumáltam,és a srác nekem bejön,dumált a csajhoz de elég erősen nézett rám,én meg néztem vissza rá.erre egyszer csak megkérdezte mosolyogva,hogy "te most szemezel?"...annyira nem értem,hogy ez most rossz vagy jó,vagy én nem is tudom

remélem érthető volt

2011. jan. 10. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
hát ha így tök nyilvánosan mondta...akk sztem elég gáz :s
2011. jan. 10. 23:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk, hogy mit akarhatott.

Lehet a reláció-specifikus befektetésekről szeretett volna társalogni veled. Ez evidens, ugye?

2011. jan. 10. 23:18
 3/7 A kérdező kommentje:
az is lehet hogy az inflációról akart beszélgetni ,nem?esetleg a szuficitről...huu ezt a partit buktam:/ :D
2011. jan. 11. 01:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg kérdezz vissza ugyanúgy mosolyogva:

"Igen. Baj? :)"

Ha minden jól megy, jó kis beszélgetés kerekedik belőle. Onnantól meg sima ügy. :D

/Első válaszolónak: Nem, nem gáz, hiába nyilvánosan kérdezte, vissza lehet vágni, lazán :-D/

2011. jan. 13. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:

a f.aszt gáz.. az sztem jó bezsélgess vele többet ismerkedjetek és akkor lesz valami;)

ja am ha ő is zsemezet veled akkor azt jelenti h bejösz neki

:D

2011. jan. 13. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos. Azért is nézhetett, hogy mi a f@szt bámulsz.
2011. jan. 14. 13:04
 7/7 A kérdező kommentje:
hééé ő kezdett el a szemembe bámulni :D
2011. jan. 14. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!