Ez jó jel? Vagy inkább hagyjam?
Figyelt kérdés
hétfőn találkoztam egy fiúval akivel előtte beszélgettem párszor facebookon társasággal voltam és ő is ezért nem jött oda köszönni csak integettem neki ..amikor hazaértem láttam hogy írt...
üzenetében az volt hogy csinos voltál ma és bocsánatot kért amiért nem jött oda köszönni az oka az volt hogy túl sokan voltunk
direkt nem akart odajönni mert nem érdeklem vagy tényleg azért mert sokan voltunk?
2013. máj. 31. 14:05
1/6 anonim válasza:
Érdekled és valószínűleg nem nagy társasági ember ennyi.
2/6 anonim válasza:
Csak a "tömeg" miatt nem ment oda.
3/6 anonim válasza:
Ha nem érdekelnéd, miért írt volna? Pláne olyat, hogy csinos voltál? Nekem a férjem írt anno ilyen sms-t, mikor véletlen futottunk össze félismerősökként. Szó szerint ezt. :)
4/6 anonim válasza:
Érdekled,nyugodj meg. Nekem a párom naponta mondja,hogy csinos vagyok. :)
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat !
2013. máj. 31. 14:14
6/6 anonim válasza:
Én erről azt gondolom őőő nem gondoolok semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!