Mit jelent, ha egy fiú nagyon szélesen szétveti a lábait, de a karjait meg összefonja, mikor egy lánnyal beszélget?
Figyelt kérdés
Egymás mellett ülnek2013. máj. 31. 03:24
12/17 anonim válasza:
Én speciel akkor teszem karba a kezem, mikor nem tudok mit kezdeni a karjaimmal, azzal pedig nem akarom megbántani a beszélgetőpartnerem, hogy zsebre teszem előtte a keze, mert mikor kicsi voltam folyton azért szúrtak le, hogy ha beszélek valakivel vegyem ki a zsebemből a kezem, így kicsit negatívan rögzült. A mai fiatalságra azonban a vázolt testhelyzet véleményem szerint jellemző, a lazaság, magabiztosság látszatát kelti, szerintem túl direkt testhelyzet...
13/17 anonim válasza:
Nagyon szélesen szétveti a lábát, és azt képzeli, hogy előtte térdelsz, finoman, szép lassan a szádba veszed...:))
15/17 anonim válasza:
Szarnia kell. Amúgy semmit se jelent, csak ti lányok nem vagytok képesek megérteni, h nincs minden egyes mozdulatnak vmi rohadt nagy háttérjelentése.
16/17 aszomszedneni válasza:
Részemről semmi Xtrát !
Én szoktam így ülni elég sűrűn . Elég kényelmes . a karokat meg akkor szoktam összefonni ha nem tudom zsebre rakni , mert idegesít amikor csak úgy üresjáratban lóg .
-----------REmélem segítettem ! :D
17/17 anonim válasza:
vagy úgy kényelmes neki, vagy felvette a védekező pozíciót miközben laza akar lenni, szal elég ellentmondásosan ül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!