Mit jelent, ha egy fiú nagyon szélesen szétveti a lábait, de a karjait meg összefonja, mikor egy lánnyal beszélget?
Figyelt kérdés
Egymás mellett ülnek2013. máj. 31. 03:24
1/17 anonim válasza:
Az összefonott kar negatív, védekező vagy ideges magatartásról árulkodik.
2/17 anonim válasza:
"Laza vagyok,csak szét ne essek"
Amúgy lehet,hogy szoros a boxer :D
3/17 A kérdező kommentje:
Mármint mitől lett szoros ?
2013. máj. 31. 03:32
4/17 anonim válasza:
:D
A lábhelyzet egy teljesen megszokott férfi gesztus. Viszont általában azt jelenti, hogy teljesen közömbös neki a mondanivalód.
5/17 anonim válasza:
Picit túl gondoltad :D
Úgy alapjáraton,de az sem kizárható,amire te gondolsz.
6/17 anonim válasza:
Tökön rúgták foci edzésen, és most dühös.
7/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki, hát a beszélgetésből pedig nem az derült ki, hogy közömbös a mondanivalóm ....
2013. máj. 31. 03:39
8/17 anonim válasza:
"Én vagyok a Férfi és hajlando vagyok meghallgatni téged... remélem elég vagánynak tűnök"
9/17 anonim válasza:
Hát, nem jellegzetes testbeszéd. Szerintem nem jelent semmit, legfeljebb, hogy nem nagyon feszélyezi magát a társaságodban.
10/17 anonim válasza:
Állításom csak egy általánosítás volt természetesen.
Így kicsit nehéz lenne megmondani, mit is gondolt/érzett a srác :). A helyzetet te élted át.
Viszont nagyon sok könyv, tanulmány van ezzel kapcsolatban, amit érdemes lenne elolvasnod, ha érdekel ez a téma. A későbbiekben sok mindent ki tudsz majd következtetni valaki testbeszédéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!