Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem vagytok képesek...

Miért nem vagytok képesek megérteni hogyha nem mertek ismerkedni és bénáztok is, akkor a legkevésbé sem segít hogy ezen lovagoltok egész életetekben?

Figyelt kérdés

Ide is állandó jelleggel leírjátok,azóta változott valami?

Várjatok kitalálom...

2013. máj. 30. 23:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
Én bírom őket, lehet igazi troll csemege számomra.
2013. máj. 30. 23:34
 12/23 anonim ***** válasza:
95%

A 7-es vagyok. A helyzet a következő.

Mész az utcán. Valaki fekszik a földön, mert megverték. Nyöszörög, segítséget kér. Odamész, belerúgsz te is vagy kettőt. Utána elégedetten továbblépsz és megállapítod, hogy milyen kemény gyerek voltál.

2013. máj. 30. 23:39
 13/23 LeftBehind ***** válasza:
Kb,de ezek úgyis túl hülyék hozzá,hogy felfogják mit tesznek....
2013. máj. 30. 23:41
 14/23 The Other ***** válasza:
#10: Te se hallottál még (ön)iróniáról :P
2013. máj. 30. 23:58
 15/23 LeftBehind ***** válasza:
Bocs,képernyőn keresztül nem jön le a hangsúly....
2013. máj. 31. 00:06
 16/23 LeftBehind ***** válasza:
Amúgy nektek is feltűnt,hogy a kérdező angolosan távozott?
2013. máj. 31. 00:22
 17/23 anonim ***** válasza:
Persze, hogy távozott, mivel nem erre számított. Pedig csak annyit kérdeztem meg tőle, hogy ő mit csinálna a srácok helyében.
2013. máj. 31. 00:28
 18/23 anonim ***** válasza:
nem tőlem kérdezted : De, én először is tököt növesztenék, majd olyanná formálnám magam, akivel érdemes együtt lenni.
2013. máj. 31. 00:32
 19/23 LeftBehind ***** válasza:

18. Tudod gondolkoztam,hogy valami kellően frappáns és ütős beszólással küldjelek el a halál f@szár,de inkább nem etetem a trollt. Szóval a lényeg annyi,hogy egyszer abban a tyúkszaros életedben próbálj meg úgy feljönni ide,hogy felfogod,ide élő emberek írnak akiknek nem azért vannak problémái,hogy te azon élvezkedj szóval ha már nem tudsz érdemlegeset válaszolni és ellenálhatatlan vágyat érzel,hogy másokat idegesíts,akkor menj ki a helyi cigánytelepre és ott játszad az eszed!

Köszi!

2013. máj. 31. 00:41
 20/23 anonim ***** válasza:

18as vagyok és nem értem mi bajod van. Miért is vagyok troll?

Nő vagyok. Van nagyon nagyon előnytelen külsejű férfi ismerősöm, aki viszont hihetetlen intelligens, jófej, humoros és művelt. Ha én férfi lennék és a külsőmmel lennének problémáim azt tenném, amit ő értékes embert faragnék magamból, akivel élvezet összejönni.

Azért írtam őt le, mert tényleg előnytelen szegény külseje, de pont ezen tulajdonságai miatt barátnőben nincs hiánya :)

De ez természetesen csak az én megoldásom lenne, mindenki azt tesz, amit akar.

2013. máj. 31. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!