Fiúk! Nálatok bejönne egy ilyen csaj?
Figyelt kérdés
felsorolásba irok:))
külső:magyar,hosszú sötétbarna haj,barna szem,174 cm,40 láb:/,kicsit széles csipő,nem túlsúlyos,54 kg,közepes mellek,formás fenék:D
belső:"stréber"x),humoros,aranyos,néha könnyen felkapja a vizet de tényleg néha,perverz fantáziájú,okos,megértő,mindig segítőkész,állatvédő.
Nos,Kedves fiúk!:) normális válaszokat várok...:)):**
2013. máj. 30. 18:01
21/36 A kérdező kommentje:
mivel volt egy kedves ember aki leirta h a rosszakat nem ondtam el...azért meg kérdezem h a rosszakat is leirjam?:DD
2013. máj. 30. 18:12
24/36 anonim válasza:
Nekem is lenne egy kérdésem.Miért fogalmazol ilyen gyerekesen?!
25/36 anonim válasza:
Ez eléggé szépnek tűnik... kapok képet? :)
26/36 A kérdező kommentje:
a rosszak:néha elszórt,kiváncsi mindenre,amikor beszolnak v szidják a szeretteimet..nem fogom vissza magam..balhét csinálok..néha-néha van olyan h sokáig vagyok el otthonról mert a barikkal hülyölök..még irok ha gondoljátok:))
2013. máj. 30. 18:16
27/36 anonim válasza:
Én nem tudnék mit kezdeni egy 40 lábú nővel.
28/36 anonim válasza:
ezek aztán hatalmas rossz tulajdonságok XD
ezeknek is a 2/3-ad része fényezés.
hatalmas az egód, de én inkább egy IQ tesztre lennék kíváncsi.
29/36 anonim válasza:
Mondjuk ha 40 lábad van, nem csodálom, hogy néha elszórod őket. A szó, amit keresel: szétszórt.
Egyébként egy rossz tulajdonságot kifelejtettél: nem tudsz normálisan írni és fogalmazni. Menj vissza a házi feladathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!