Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Facebookon van valami, ami...

Facebookon van valami, ami alapján meg lehet állapítani, hogy melyik lányra érdemes ráírni, melyik lehet rendes, normális és nyitot az ismerkedésre, hogyan lehetne elkerülni, hogy kigúnyoljanak a lányok, ha nem tetszem nekik?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 15:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Unod?

Képzeld én is unom, hogy mindig rám írnak idegen pasik, hogy bejövök nekik, miközben ha szánnának 20 másodpercet az adatlapomra és nem csak a képeimre csorgatnák a nyálukat, akkor világos lenne, hogy foglalt vagyok.

19/l - megint-

2013. máj. 30. 16:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szóló hölgy észrevételével!

nincs annál rosszabb ha sorra olyanok írnak rá az emberre akiktől legkevésbé sem várná! Mielőtt cselekszik valaki n nemárt tájékozódni,5 perc az egész és vagy csalódástól menti meg magát az ember, vagy ha olyan infóra bukkan akkor még sikert is elérhet!Ja és még valami ami szintén fontos momentum,ha valaki foglalt, kapcsolatban áll valakivel, akkor illik azt tiszteletben tartani és békén hagyni az illető hölgyet,de lehet hogy ez a gondolkodás csak rám öregedő fiatalra jellemző,:))

2013. jún. 1. 16:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy végre egy pasi ezt felismerni, köszönöm Tomi. Hozzátenném, hogy nem azzal van bajom, hogy ha élőbe bepróbálkoznak, hanem ha ilyen oldalakon írnak rám,ahol ha nem csak a kinézetem érdekelné őket, akkor világos lenne a helyzet nekik. ÉS még ők sértődnek meg mikor ezt megosztom velük! :)
2013. jún. 1. 16:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van!De egyeseknél akarom mondani egyes pasiknál nem ott kezdődik az értelem hogy tapintat! Tekintettel kéne legyen a kinézett lányra!Nem arról van szó hogy nem lehet kezdeményezni,lehet hogyne lehetne,mi több a hölgyek többsége ezt el is várja a férfiaktól,csakhogy, kezdeményezés előtt nem árt tájékozódni,kinél kezdeményezünk,van e értelme kezdeményezni, van e esély rá hogy a hölgy értékelni fogja a felé való érdeklődésünket,szóval nem csak durr be le bumm osztán had szóljon!Tiszteljük már egy kicsit a hölgyeket!
2013. jún. 4. 16:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Na, nehogy már még a kislány egóját ápolgassuk? Nekünk fiúknka kell küzdeni és szenvedni a lányokért, bele ne haljon már, mert valakinek volt mersze bepróbálkozni nála. Szánalmasak ezek a mai csajok, majd sírtok, ha a kutya sem kezdeményezne nálatok!
2013. jún. 4. 18:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy ápolgasd az egómat? Azt mondtam, hogy unom, ha még arra sem veszi a pasi a fáradtságot, hogy megnézze egyáltalán szabad vagyok-e...
2013. jún. 4. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!