Facebookon van valami, ami alapján meg lehet állapítani, hogy melyik lányra érdemes ráírni, melyik lehet rendes, normális és nyitot az ismerkedésre, hogyan lehetne elkerülni, hogy kigúnyoljanak a lányok, ha nem tetszem nekik?
Unod?
Képzeld én is unom, hogy mindig rám írnak idegen pasik, hogy bejövök nekik, miközben ha szánnának 20 másodpercet az adatlapomra és nem csak a képeimre csorgatnák a nyálukat, akkor világos lenne, hogy foglalt vagyok.
19/l - megint-
Egyetértek az előttem szóló hölgy észrevételével!
nincs annál rosszabb ha sorra olyanok írnak rá az emberre akiktől legkevésbé sem várná! Mielőtt cselekszik valaki n nemárt tájékozódni,5 perc az egész és vagy csalódástól menti meg magát az ember, vagy ha olyan infóra bukkan akkor még sikert is elérhet!Ja és még valami ami szintén fontos momentum,ha valaki foglalt, kapcsolatban áll valakivel, akkor illik azt tiszteletben tartani és békén hagyni az illető hölgyet,de lehet hogy ez a gondolkodás csak rám öregedő fiatalra jellemző,:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!