Gáz, ha félek a lányoktól fiú létemre?
Figyelt kérdés
Olyan kis kegyetlenek tudnak lenni sokszor. Látom, hogy bántalmazzák egymást is, hogy áskálódnak egymás ellen a legjobb barátnők is időnként meg, hogy milyen érzéketlenek és hisztisek és, ha nem az van, amit akarnak akkor visítank és ordibálnak meg lehordják az embert mindenféle senkinek. Ha bepróbálkoznék egy lánynál tuti a képembe vágná, hogy ronda vagyok és kopjak le vagy még meg is verne én már ezt is kinézem sokukból. Félek tőlük, egy idegen fiút hamarabb lemerek szólítani, mint egy lányt. Egyébként azért az is benne, hogy van, hogy nem vagyok egy álompasi külsőre alacsony is vagyok és picike. :/2013. máj. 29. 23:09
11/12 anonim válasza:
Ejjel-nappal budapestes csajok se rosszak, ideig, oraig, testnedvcserere kifejezetten jok lennenek azzal a hulye viselkedesukkel.
12/12 Máté1999 válasza:
ha nem fél az ember tőlük egy kicsit, az a baj, nem az ha igen. de gondolj arra, hogy amilyen gonoszak tudnak lenni, olyan kedvesek, bújósak, barátságosak és szeretnivalók tudnak lenni. :) 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!