Jó belső tulajdonsággal lehet javítani vmit a borzalmas külsőn?
Nem tehetek róla, de annyira kövér vagyok, hogy ha lefogyok, akkor megmaradna a nyoma a bőrömön.
A hajam már röviden is göndör és hamar elég lányos hajam lesz, igazából nem ismerek még egy fiút, akinek ilyen göndör haja van magától.
A belsőmmel sose volt gond, a családban mindig szerettek és haverok is mindig voltak, csak a lányok kerültek mindig nagy ívről.
"Nem ismered fel a saját apádat?Hát az szomorú.Ja hogy fogalmad sincs ki az apád mert anyádat telibe verte a fél város?Bocs nem tudtam"
"te agymosott hokinyomorék."
"De mindegy,leszarom,akkor se fogok csatlakozni a birka csordába,olyan gusztustalan ótvar emberek közé mint amilyen te vagy.Az ilyeneket nem értem hogy miért nem a WC-be verték ki,komolyan mondd már el nekem hogy mi értelme az életednek?"
"Szeret e valaki?Mert ilyen stílussal nem hinném "
Te beszélsz itt stílusról?! Már meg ne haragudj... De olvasd vissza légy szíves, amiket beidéztem!
Kicsit sem vagy kulturáltabb, mint a másik válaszoló az anyázásával együtt...
Ha ilyen ótvar stílusban nyomjátok MINDKETTEN, akkor érvényét és hitelét veszti az egész vita.
"Szóval akkor te neked miért is élvezik a társaságodat?"
A humorom miatt.A nők előhozzák belőlem a jó humort + sokmidenről el lehet velem beszélgetni,tehát nem vagyok unalmas alak.Ezt én viszont nem nevezném belső értéknek
Én csak azt viszonzom amit kapok.Viszont te sem panaszkodhatsz mert te is sértegetsz másokat akiknek más véleményük van.Inkább te olvass vissza és nézd meg hogy ki kezdte el a bunkózást
Aham. Mert mi lenne a jó humor, meg a beszédkészség, főleg az, hogy sokmindenről lehet veled beszélni (ergó valamilyen szinten művelt vagy), ha nem Belső Érték..?
Hát szerintem ez beletartozik... De akkor te miért is szajkózod, hogy felszínesek a nők? Ezek szerint nem a külsőd miatt élvezik a társaságodat. Vagy talán tévedek?
Nekem mást jelent a belső érték.Pl: Az illető milyen emberileg,erkölcsileg,mennyire jólelkű,mennyi szeretet van benne stb
A humor az számomra nem belső érték.Nekem nem értékes az az ember akinek jó szövege van de emberileg szart sem ér.Persze fontos a humor de azt nem sorolnám a belső értékek közé
Nem minden nő felszínes de a nagyrészük igen.Azt is írtam már hogy a beszélőkém miatt élvezik a társaságomat a nők amit én nem tekintek belső értéknek
A fiatalok döntő többsége (90%) csak a külsőt értékeli.
Nekem van egy fiú ismerősöm, aki nem szép (hiába értelmes, nem tolakodó és nem bunkó), mégis nagyba elutasítják a csajok.
26 éves és csak 1x volt nője még 17évesen.
8éve nincs barátnője, mert a "szépségek" SZÓ SZERINT A POFÁJÁBA RÖHÖGNEK, mondván...
"ÚÚÚR ISTEEEEN!!!
MILYEN RONDA AZ A PASIII!!!"
Szabályosan ordítva röhögnek rá!
Egyáltalán tisztába vannak azzal, mekkora traumát okoznak ezzel neki? >:(
HÁT AZÉRT NE KÜLÖNBÖZTESSÜK MEG A MÁSIKAT HÁTRÁNYOSAN!
MINDENKINEK MEG KELL ADNI A LEHETŐSÉGET KÜLSŐTŐL FÜGGETLENÜL!!!
Ennyi!
Ui:
Tisztelet a kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!