FOREVER ALONE! Miért nem tudok ismerkedni? Miért vagyok ennyire zárkózott? Miért vagyok ennyire kocka? Mint aki rossz világra született.18/L
a fiuknak, akik beprobálkoznak:
ti örülnétek neki, hogyhogy ti lennétek forever alonekák és egy dagi ocsmány csaj irna rátok hogy ismerkedni szeretne? Sztem nem örülnétek neki. Nos a lányok igényeit szorozzátok fel kettővel vagy hárommal. Szal egy lány még attól se esik hanyatt ha egy átlagos srác ir rá. Aki meg egy kocka neorutikus csajnak irkál az önmaga se lehet valami álompasi. És sajnos a kocka csaj is elvárja az álompasit. Neki az átlag csávó olyna mint nektek a dagi ocsmány.
"nem olvastam el a kérdésedet, de van egy olyan feltételezésem, hogy te nem vagy olyan feltünően szép lány. Mert azért lássuk be, hogy aki szép, abból nem lesz kocka...föleg ha lány. Elég rondának kell lenni lányként, hogy ilyen nerd legyél.."
Uhh, hát tévedsz. Van egy 20 éves barátnőm, tök gyönyörű, de egyszerűen nincs kedve soha eljönni sehova. Mindig otthon ül, játszik a kutyáival, ha véletlenül elmegy vhova, akkor meg rátapadnak 20-an..szerintem kicsi az önbizalma, bár ez már pszichológiai eset, mert nem igaz, hogy valaki ennyire nem látja, hogy jó csaj.
Még mindig nem jársz el bulizni,közösségbe? Akkor az lehet a baj.
Ne haragudj,de látszik,hogy fogalmad sincs milyen egy buli igazából.Attól még hogy elmész, nem kell innod,kavarnod szükségszerűen,de legalább felfigyelnek rád,ha ott vagy.Nálunk is van egy csomó normális,jótanuló lány,aki bulikban ismerkedik.Többeknek jött így már össze KOMOLY,több hónapos/éves kapcsolat.
Gondolj csak bele,hogyan ismerjenek meg,ha otthon ülsz és nem mész sehova? Nem fogja rádtörni az ajtót a herceg..
Ha valami érdekel kérdezhetsz még priviben.(nem ismerkedni)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!