Miért jo a minecraft? Mondja mar meg nekem valaki!
Figyelt kérdés
Mi ertelme van?2012. nov. 19. 16:44
1/16 anonim válasza:
Nekem sem sikerült még megfejtenem mit szeretnek rajta annyian. Nincs se cél, se feladat, se semmi, csak mennek és lyukakat csinálnak mindenhová.
2/16 vga válasza:
Mert érdekes lehet benne építeni és ha szerveren vagy akkor lehet rajta közösségi programokat is csinálni. Nagyon sok lehetőség van.
3/16 anonim válasza:
Egy világ, amit magad építhetsz fel, pontosan olyannak, amilyennek szeretnéd... És te szerinted ebben nincs lehetőség szórakozásra?
4/16 anonim válasza:
Jó, és ha kész van a világ akkor mi van?
Én nem szidom, csak nem értem.
5/16 vga válasza:
Akkor keresned kell egy szervert mert egyedül már én is meguntam.
6/16 vga válasza:
Vagy vannak az interneten letölthető kalandmap-ok amiken küldetések vannak.
7/16 anonim válasza:
Szerintem ez LEGO. LEGO-zni meg mindenki szeret! :D
...és ki ne akarná, hogy soha ne fogyjanak el az építőkockái?
G.
8/16 Wolfenstein2000 válasza:
Aha. Ha Call of Duty helyett pedig vegyél egy játékpisztojt és lövöldözz a másikra, sims helyett barbizzál, stb...
De a lényeg az, hogy minecraftban bármit megtehetsz, és ezt a multiplayer csak fokozni tudja. De aki ezt nem érti, aki csak arra hajt hogy játszon végig valamit az ne fikázza a játékot, csak azért mert nincsen fantáziája ahhoz hogy célokat tűzzön maga elé.
9/16 fünof válasza:
mi értelme van annak, hogy minecraftos topicban ilyen kérdést teszel fel hülyegyerek!
10/16 anonim válasza:
Én a creatív fantáziámat élem ki, imádok hangulatos helyeket építeni a haverjaimmal. Ezért jó a minecraft :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!