Miért jo a minecraft? Mondja mar meg nekem valaki!
Ez "red4me" nek szól:
EGYÁLTALÁN NINCS IGAZAD!!!! A MINECRAFT A LEGJOBB (szerintem) JÁTÉK A VILÁGON!!!
-TOTÁL NINCS IGAZAD!!!-
ÉN IMÁDOM!!! MÁNIÁM!!!!! SZERETEM!!!!! Szerintem hülyeség amit írt, ki kellet
volna próbálni mielött véleményt tesz!
;-D
HOPPÁ!!! Rossz helyre írtam! Francb*! bocsi!
:-[ Hopsz!!!
Én hülye vagyok.
2. írásom mostmár érvénytelen, és az 1. lép érvénybe.
Valaki mondja meg nekem hogy hülye vagyok!!
X-(
Igen, hülye vagy. Most mit nézel? Te kérted!
De most komolyan. Képzel el egy világot, amit te formázhatsz, alakíthatsz, mindezt úgy, hogy mondjuk közben pár kiegészítő segítségével bányászgépek dolgoznak mögötted, előtted pedig egy virágzó falu van, ahol mindenki dolgozik, de ha nem figyelsz oda, akkoe csúnyán megjárod. A minecraft egy Sandbox, kicsit RPG játék. Célja nincs. A játékos maga tűz ki célokat, méghozzá úgy, hogy mindig akad valami, ami hátráltat, de mégis megvalósítható, és ettől lessz érdekes a játék. A minecract egy olyan játék, amit hogyha megfogsz akkor sokáig nem ereszt, ráadásul ezt még élvezni is fogod. Lehet hogy a te célod egy állatfarm, vagy éppen egy hatalmas kastély építése. Mindeggyik nyersanyagigényes, ami legtöbször nehezen beszerezhető, mivel a rosszindulatú szörnyek az utadat álják. Építeni egy földalatti bunkert, ami még szépen is néz ki, esetleg egy katonai bázist fegyverekkel. Mindennek csak a képzeleted szab határt! Van-e háttérsztorija? Nincs! Ismerjük a karakterünket? Csak annyira mint magadat. Van egy cél, amit hogyha megcsinálsz vége van az egésznek? Nincs! Felderülhet a kérdés, hogy mi értelme van ennek. Háááát... Mi értelme van jóformán az összes játéknak? Semmi! De valamiért mégis a legjobb a kategóriájában (Sandbox). Hogy miért? A válasz egyszerű. Próbáld ki, és hidd el, hogy nem fogsz csalódni. Ne várj el egy battlefield 3 grafikát/játékélményt, de azt igen, hogy akár egy évig leköt, hogy amikor leülsz a géphez valamiért szívesen minecraftozol. És ez az, amiért a minecraft jó, és ez az amit sok más játék nem tud elérni!
Ezt olyan szépen leírtad..... De most tényleg?
Az én álmom, az hogy egy hatalmas várat csináljak.
Amugy akár még... egy szuper mozgó robotot is,
viszont az borzasztóan nézne ki, mert tele lenne őssze-
vissza vőrőskővel [redstone].
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!