Ez más fiúnál is így van vagy valami baj van velem, nem vagyok normális?
Figyelt kérdés
Fura, egy ideje vettem észre, hogy például látok egy külsőre vonzó, szép csajt, akkor nagyon kívánom meg minden, de amikor megismerem és látszik rajta, hogy buta, idegesítő jellemre vagy épp cigizik teljesen kiábrándulok belőle és már közömbös a számomra, nem is vonzódom hozzá. Egy másik példa, amikor voltam bulizni és nyomult rám egy szex kiscsaj, aztán később józan állapotban is dumálgattam vele, de olyan sík hülye volt, hogy egyáltalán nem vonzott már utána.2013. máj. 29. 14:37
1/6 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? :)
Elvileg ember vagy, nem egy ösztönlény.
2/6 anonim válasza:
Sapiosexualitás, talán.
Kizárólag intelligens emberre képes felizgulni. (létezik, nézz utána)
3/6 anonim válasza:
Ja, akkor aki hímnemű, és válogat kicsit, akkor az sapiosexuális... ... ...? És mi van a nőkkel, akik így válogatnak? Ők erényesek? :D
Minden nap tanul valami újat az ember...
4/6 anonim válasza:
kettes vagyok újra
Nem egészen. A sapiosexualitás lényege ott van, hogy nem képes kívánni valakit, aki nem értelmes. Pusztán külsőre nem gerjed.
5/6 anonim válasza:
Én ugyan így vagyok ezzel, talán nálam még egy fokkal rosszabb is.. Ha össze is jövünk a "kiszemelt" lánnyal akár milyen jó, hamar elmúlik a nagy fellángolás és már szemelek közbe a következőt. Nem egynél maradni.. 18/F
6/6 anonim válasza:
#4:Akkor lehet,hogy nekem is ez a bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!