Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális egy 23 éves fiúnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális egy 23 éves fiúnál?

Figyelt kérdés
Barátom azt mondta, hogy eddig 18 lánnyal volt együtt, nekem ez nagyon soknak tűnik, szeretem, de ezt nem tudom kiverni a fejemből hogy ennyi lányt érintett, ennyi lánnyal csinálta ugyanezt mint velem :/
2012. szept. 6. 10:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
18 lánnyal együtt lenni képtelenség ilyen rövid idő alatt... Nekem a volt barátom mondott hasonló, bár kevesebb számot, de nem úgy tűnt, mint, akinek nagy tapasztalata lett volna a nőknél. Vannak közös ismerősötök? Mert tőlük sokkal többet tudhatsz meg, mint a barátodtól. Nem ártana utána járni, mielőtt esetleg te lennél a 19.
2012. szept. 6. 10:41
 2/16 A kérdező kommentje:
akkor hazudhatott? nem tudom, szerintem is nagyon hihetetlen a dolog :/ azt mondta nem jöttek össze azok a lányok neki, és sok rövid kapcsolata volt.
2012. szept. 6. 10:43
 3/16 A kérdező kommentje:
az a baj hogy van, de visszamondanák neki ebbe biztos vagyok
2012. szept. 6. 10:44
 4/16 anonim ***** válasza:
Miért lenne képtelenség? Ha nagyon jól néz ki, akár minden nap más lánnyal is dughat.
2012. szept. 6. 10:46
 5/16 A kérdező kommentje:
jól néz ki, de ez azért durva... nagyon sok ez a szám szerintem
2012. szept. 6. 10:47
 6/16 anonim ***** válasza:
Ja, hát igen a barátaiban nem bízhatsz. Hmm... megértelek, nekem is borzasztóan rosszul esne, de valahogy mégiscsak ki kellene derítened, hogy ebből a 18 lányból mennyi volt a szexuális kapcsolat, mert azért az sem mindegy. Próbáld vele megbeszélni, hogy neked erről tudnod kell, mert nem mindegy a te egészséged szempontjából sem (ki tudja, hogy mit kaphatott el azoktól a csajoktól, ha tényleg olyan sokkal volt együtt). Csak a kommunikáció segíthet. Elég kellemetlen a helyzet, de én jobbat nem tudok neked tanácsolni. Meg szerintem más sem.
2012. szept. 6. 10:50
 7/16 A kérdező kommentje:
köszönöm :) akkor ezt a dolgot nem csak én fújom fel, és igenis rosszul esik nagyon nem akarok a sorba beállni. Megpróbálom megbeszélni vele, de nem tudok igy benne bízni fogalmam sincsen hogy igazat mondd e, vagy többet mondott hogy nagyobbnak tünjön előttem, mindenesetre jól elrontotta
2012. szept. 6. 10:56
 8/16 anonim ***** válasza:
nem lehetetlen, az eggyik haverom 60+ lannyal volt 26 evesen,
2012. szept. 6. 10:57
 9/16 A kérdező kommentje:
de ezen csak én akadtam ki ennyire? milyen szint ez? Nagyon fáj hogy ezt megtudtam, mindig az lesz bennem, hogy azokkal miért volt
2012. szept. 6. 11:00
 10/16 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez övön aluli ütés volt a részéről. Én még el is bizonytalanodnék, hogy biztos, hogy 19. szeretnék lenni. De azért reménykedj, hogy tényleg csak túlzott vagy nem volt azokkal a lányokkal egy éjszakás kalandok, csak esetleg ártatlan ismerkedés, néhány találka , v. randi.
2012. szept. 6. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!