Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális egy 23 éves fiúnál?
Figyelt kérdés
Barátom azt mondta, hogy eddig 18 lánnyal volt együtt, nekem ez nagyon soknak tűnik, szeretem, de ezt nem tudom kiverni a fejemből hogy ennyi lányt érintett, ennyi lánnyal csinálta ugyanezt mint velem :/2012. szept. 6. 10:37
11/16 A kérdező kommentje:
jó igaz hogy előttem voltak ezek a dolgok, de ezt már hiába mondja úgy érzem.
2012. szept. 6. 11:04
12/16 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok (még mindig). Szerintem ezek után, jobb lenne, ha nem maradnál vele tovább.
Próbálj olyat keresni, akinek nem volt meg a fél város, legfeljebb csak egy utcányi. :D Komolyra fordítva a szót, ha ennyire kételkedsz benne, vagy ennyire fáj, amit megtudtál a pasidról, nem lenne szerintem érdemes tovább folytatni.
13/16 nevem-senki válasza:
Inkább most élje ki magát, mint két gyermek apukàjaként, feleséggel.
14/16 anonim válasza:
Mekkora mázlista a srác! Én mindjárt 23 leszek, de még egy lánynak sem kellette. Nem is tudom minek élek. :'(
15/16 anonim válasza:
Szerintem örülj neki, hogy a pasid őszinte volt, és nem kertelt akkor, amikor megmondta, hány lánnyal jött össze eddig! Egyébként ha csak és kizárólag ezért a számadatért hagyod ott, az nagyon valószínű, hogy rosszul fog esni neki, mert lehet, hogy több lánnyal is csak azért volt pár napig, mert még időben jöttek rá, hogy nem fog működni a kapcsolat; és az se kizárt, hogy szakítani akar a csajozós korszakával, és végre komoly kapcsolatot szeretne. Különben is, nem ez a fontos, hanem az, hogy a csávó mennyire igyekszik teperni érted, mennyire szeret, nehogy már ez a 18-as szám vessen véget egy jónak induló kapcsolatnak!
16/16 anonim válasza:
Kis naiv. Párhuzamosan tolta a csajokat. Amíg te meg ezen problémázol ahelyett hogy vele lennél, még melletted is meghúz párat. Nem kicsit fogsz koppanni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!