Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek így büntet a...

Szerintetek így büntet a sors, amiért a középsuliban nem mentem oda ahhoz a szép lányhoz, aki hátrafordult és rám mosolygott meg többször is nézett a barátnőjével meg nevetgélt ha megláttak?

Figyelt kérdés
Azóta sem sikerült olyan lányt találnom, akivel kölcsönös lett volna a testi vonzalom is legalább. Sok olyan lány van, akivel smároltam, de egyik sem tetszett, csak szeretethiányom volt, meg jól esett valakit szeretgetni, így belementem. De nem vagyok igazából boldog, sosem voltam, valahogy az a lány, aki nekem tetszik, sosem viszonozza most már az érdeklődésemet úgy, max havernak akarnak, igaz többnyire van pasijuk, de amelyiknek nincs és bepróbálkozom nála, nos ő sem valami lelkes, nem látom a szikrát, hogy bejönnék neki, úgy mitn régen annál a csajnál. Egy-két eset volt, hogy nézett csak buszon, aki tetszett nekem, de lényegében sosem kaptam olyan erős jeleket, mint a mosolygós csajtól, mintha ez lenne a büntetésem, amiért akkor nem szólítottam le, mert félénk, visszahúzódó, nyomi srác voltam. Igazából ma sem vagy egy alfahím, de legalább már próbálkozom és égetem be magam, ahogy csak tudom még, ha sokszor fáj is nagyon.
2013. máj. 29. 13:53
1 2
 11/16 anonim válasza:
Nesze előző minusz:D
2013. júl. 14. 15:01
 12/16 anonim ***** válasza:

11:39, ennyire nincs jobb dolgod, mint trollkodni? Életed van-e?

A mínuszt pedig helyből kaptad is,uramöcsém.

2013. júl. 15. 12:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Hó de nagy ász vagy. Tudsz kattintani az egérrel.:D Így haladsz elfogysz holnap estig 50%-os.:D:D
2013. júl. 15. 16:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Értem. Nos, kb. ilyen válaszra számítottam egy trolltól :) Sebaj, alkotmányos jogod hülyének lenni...
2013. júl. 15. 17:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Neked meg kötelességed!
2013. júl. 15. 19:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Nagyot szóltál, ecsém, mint a vizipisztoly.

A mínuszt természetesen gerincből toltam is rád...

2013. júl. 15. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!