Hogy hogy, miért nem kezdeményezett még senki egy szép,
értelmes lánynál?
11/30 A kérdező kommentje:
De egyébként a srácok azt gondolják szép lánynak van barátja nem mennek oda de ha van egy szép lány és van barátja akkor nyilván a csajnak a barátja odament mégis és leszólította tehát...ennyi erővel egy ilyen lánynak sem lehetne barátja, mert szép de a pasija még sem gondolta h foglalt) kár sajnos hogy ez a tévhit megy mindenhol, pegig igen is vannak szingli szép lányok. Rem értitek, kicsit hülyén fogalmaztam.
12/30 A kérdező kommentje:
És az ismerősöm pedig küldi a jeleket szemezget stb...
Jelekh jól írta.
Női egyenjogúság így meg úgy de persze mindent a pasi csináljon nem csodálom,hogy 90%-a a fiataloknak egyedülálló.
A csajozás=rejtvényfejtés,amihez semmi kedvem elég problémát oldok meg a melómban,nem kell még itt is.
Jajj,most hogy menjek oda,kisebb terveket kell leírni.
Ti csajok miért nem kezdeményeztek?
2013. máj. 29. 13:30
14/30 A kérdező kommentje:
Majd akkor kezdeményezünk. Csak a lányok sztm félősebbek nem annyira él bennük a vadászösztön
akkor nem szép.a szép lányok hamar elkelnek.
javítson a kulsején a lány.sminkeljen,járjon magas sarkuba, feszes cuccokba és lesz barátja.
2013. máj. 29. 13:35
16/30 A kérdező kommentje:
Pedig szép rengetegen megnézik, a suliban folyton nézik sok pozitív visszajelzést kapott.
Otthonülős.
Bár én nem vagyok túl szép, de értelmes vagyok,és engem is csak egy ember mert leszólítani a buszon.
Suliban meg ilyen helyeken nem tudni, hogy van-e barátja,és pofára lehet esni, de ha mondjuk buliba, fesztiválra, koncertre megy valaki, akkor ha ott nincs pasi mellette, akkor valószínűleg nincs is neki.
17/L
2013. máj. 29. 13:48
18/30 A kérdező kommentje:
Köszi! :) És kisvárosban hogyan ismerkedhetne és hol?
Hol lakik?
Szimpatikus a lány akkor szívesen megismerném én is,de most komolyan mondom.
Pesttől messze laktok?
2013. máj. 29. 13:51
Általános tévhit a lányoknál: a szemezgetés mindent megold.NEM!!!! Értsétek meg, a közértben is szemez velem az eladónő, mikor fizetek, de az még semmit sem jelent. Nálatok mai lányoknál a figyelemfelkeltés és flörtölés kimerül a szemezgetésben. Én férfiként keresem egy lány társaságát, igyekszem minnél több időt vele tölteni, beszélgetni vele, mert minden érdekel vele kapcsolatban, bókolok ezerrel (de csak olyanokat mondok, amit úgy is gondolok), mélyen a szemébe nézek, elkérem a telefonszámát vagy egyéb elérhetőségeit, elhívom randira (amire persze nem jönnek el), de lényeg, hogy őszinte és határozott vagyok, egyértelműen kinyilvánítom a szándékomat. Ti meg mosolyogtok meg néha belenéztek a szemembe.
2013. máj. 29. 13:52
Kapcsolódó kérdések: