Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyi ideig bírja egy férfi...

Mennyi ideig bírja egy férfi egyedül? Mindegyik prostihoz megy, aki huzamosabb ideig nem találja meg a párját?

Figyelt kérdés

(Vagy ha nem is prostihoz, de valami egyéjszakás könnyű katához.)

Férfiak, akik válaszoltok!

Légyszi írjátok meg a következőket is:

-Kor

-Iskolai végzettség

-Mióta vagytok egyedül

-És amit még fontosnak tartotok...

2013. máj. 29. 11:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

#4 azért megnézném mit tettél le az asztalra,a sörön kivűl.

Lúzered itt a sikeres több nyelven beszélő értelmiségieket.

Te hány nyelven beszélsz?

Megnézném a kis életed,meg a csajodat biztos van rajta mit fogni dagadt.

Kérdező:

Én még nem voltam prostinál de valószínű ez lesz mert se kedvem se türelmem barátnőt tartani,nmk akarok időt szakítani rá,és abba nem mennek bele,hogy csak hétvégén találkozzunk aztán ne is halljak felőle csak max szombaton.

Szóval érthető ha prostihoz megyünk,ő nem menstruál,nem fáj a feje,nem hízik el,odafigyel magára,csinos,nőies,nem kell rimánkodni,hogy menjen edzeni legyen szép és nőies,ő mindig az lesz,ügyes bajos dolgai nem érdekelnek nem fog nyafogni.

Ő tuti lenyeli a g_cit,nincsenek kompromisszumai,mindent meg tehetsz vele,nem nyafog.

Kor:25

Végzettség:Folyamatban egyetem

Multinál dolgozó IT-s szakember.

Angolul perfekt,francia alapfok

2013. máj. 29. 12:28
 12/21 anonim ***** válasza:

Ismersz?nem

Bunkón viselkedsz?Igen

2013. máj. 29. 13:21
 13/21 anonim válasza:
100%

Ne aggódjatok, látszott, hogy a szája nagy a menő "csávónak", és valami nem stimmel nála. De kiugrasztottam a nyulat a bokorból! Kiderült, hogy egy kislány a kommentelő:

(Előzmény: Megkérdeztem, lenne-e kedve ismerkedni?)

Eredmény:

Az üzenet küldője: ssoo

Az üzenet címzettje: Nyusziszösz

Az elküldés időpontja: ma 13:48

Az üzenet témája: Re: ?

Az üzenet szövege: Szia!

Én is lány vagyok :)) csak elegem volt már azokból a p.cs.kből, akik még érted, büszkék is erre, hogy prostiznak :) de minden más igaz, csak a nemem nem XD bocsi :S :)))

2013. máj. 29. 13:57
 14/21 anonim ***** válasza:

Valahogy sejtettem.

De arra a sok kis pina nem gondol,hogy nem viccből prostizik a pasi,lehet meg akar menekülni egy csomó körtől,a menzesztől a fejfájástól és a cirkuszoktól.

Ez egy prostinál kimarad csak a lényeg marad.

Plusz én elfoglalt ember vagyok nem érek rá udvarolgatni vagy nem akarok inkább,inkább képzem magam azzal többet érek el.

Egy k_rva az akkor jön amikor ÉN akarom.

2013. máj. 29. 14:14
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem voltam, soha nem is mennék prostihoz.

-Kor: 36

-Iskolai végzettség: egyetem

-Mióta vagytok egyedül: kb. 13 éve

-És amit még fontosnak tartotok...: csak azzal menne ilyen intimebb együttlét, akivel jó viszonyban vagyok, közel engedjük egymást magunkhoz lelkileg is és szerelmes is vagyok bele.

2013. máj. 29. 15:36
 16/21 anonim ***** válasza:

Én akár korlátlan ideig is bírom. Egyrészt mert nem akarok saját családot, másrészt meg úgyis megszoktam hogy nem kellek a nőknek.

27/F - egyetem - lassan 1 éve - Számítógép

2013. máj. 29. 15:45
 17/21 anonim ***** válasza:

Lany vagyok, nem a kerdesre szeretnek valaszolni, meg szeretnek cafolni itt par embert.

En igyekszem a baratomnak mindent megadni amit szeretne, szexelunk ha szeretne(persze mondja h ha en nem szeretnem akkor nem kell de hat mindig felizgat szoval ha az elejen nem szeretnem akkor ugyis akarni fogom mikor mar arra kerul sor), a g ecijet is lenyelem annak ellenere h nincs jo ize, de tudom h o elvezi es valamilyen szinten nekem is izgato. Ha menstrualok, tolem akkor is szexelhetunk, ha o is szeretne, a menstruacio nem akadalyoz semmiben, de persze arra figyelni kell h a lepedo ne legyen nagyon veres :DD

Az meg h torodni kell egy baratnovel az igaz, de en pl.nem varok el tobbet mint amennyit en is nyujtok

2013. máj. 30. 11:22
 18/21 anonim ***** válasza:

Miért járjak prostihoz? Hogy fizessek azért ami egy nőnek genetikai kötelessége? Haha, 40 éves kiégett milf lotyóként még majd ő fog fizetni érte...

11:43 meg egy ostoba troll, gerincből kapta is tőlem a mínuszt.

2013. máj. 30. 14:44
 19/21 A kérdező kommentje:

Isten óvjon a karrierista multis IT-szakemberektől, mint a 11#-es! :-)

Jó tudni, hogy vannak olyan kitartó mazochisták, mint a 15#-ös! :-)

Köszi az őszinte válaszokat!

Jöhetnek még másoktól is, hogy lássuk mi az arány!

(Egymás válaszait légyszi ne itt véleményezzétek!)

2013. máj. 31. 10:59
 20/21 anonim ***** válasza:

Mi a baj a karrierista IT-sokkal akik sportolnak is? :)))))

De komolyan kérdezem.

Az évente nyaralások ha nem kérdés akkor is menekülnél tőlünk?

2013. máj. 31. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!