Miért van az hogy a lányokban olyan anyukát keresek kicsit, nagyon gyerekes lennék?
Figyelt kérdés
Jópofizok velük meg szeretem ha olyan kis cukin viselkednek velem mint amikor vmi rosszkisfiúval beszélnek :D2013. máj. 28. 22:56
11/15 anonim válasza:
Legjobb!!:DD
Az én barátnőm is a pót anyukám, tiszta édi.:P
12/15 anonim válasza:
A fiúk nagy esetben az anyjukhoz hasonló nőket keresik ill.szeretik.És fordítva is így van,a csajoknál.Amilyen apuka....Persze ez nem tudatos!
13/15 anonim válasza:
Háj. No. Ez teljesen király. Keresed a nőt, aki a feleséged és gyermekeid anyja lesz. Csak arra figyelj majd, hogy az anyamodellben, amit követsz a SZÁMODRA is megfelelő emberi tulajdonságokra koncentrálj. Hiszen sok sok jellemző van, sok vonzalmi, viselkedési, érdeklődési és értékrendbeli elem, ami eltérhet, vagy ami éppen nem tetszik annyira Anyukádban. Mert senki sem tökéletes, mi emberek, lányok/fiúk pedig fejlődünk napról-napra. Anyakomplexusrol pedig szó nincs, addig amíg az nem zavaró a kapcsolataidban :) Ezt majd ugyis látni fogod:) Keep calm and carry on ;)
14/15 anonim válasza:
teljesen rendben vagy, csak igényled a törődést, amivel semmi probléma :)
15/15 anonim válasza:
szerintem ez olyan ösztönös hogy az utódokat felnevelni képes legyen. szerintem a férfiak mimd olyan nőt keresnek akik pótolják az anyjukat + családot alapítsanak, gyerekek legyenek, a köv. nemzedék :))
es sorrry de sajnalom az ilyen tipusu elkenyeztett ferfiak baratnojet. mind meg kell kuzdeni azzal hogy az anyuka pici fia... meg hogy de anyu ezt jobban csinalja.. meg hogy anyukam szerint ..
sajna en is ilyen helyzetben vagyok es ruhellem.... nem ilyen helyzetet akartam magamnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!