Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Mi az ami tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mi az ami tetszik nektek a lányokban?

Figyelt kérdés

Kort is írjatok.

Köszi :)

2013. máj. 23. 21:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
a NŐ
2013. máj. 23. 21:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Puncijuk van :)
2013. máj. 23. 21:26
 3/14 anonim ***** válasza:

Az egész lány úgy egyben.Meg ha szeret.

17/F

2013. máj. 23. 21:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

mikor mi :)

van akiben a jó fenék, vagy jó mell, szép szemek, szép száj vagy ilyesmi.

Amúgy általában ha szép a szeme valakinek, meg jókat tudok belőle olvasni, nem számít annyira a kinézet, csak hogy ne legyen elefánt méretű :D

2013. máj. 23. 21:28
 5/14 anonim válasza:
Az tetszik ha igényesen fel van öltözve az sokat elárul! és van rajta minden aminek egy nõn rajta kell lenni. Fenék amibe lehet kapaszkodni,mell amit lehet csodálni meg stb stb
2013. máj. 23. 21:30
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehessen vele hülyülni, ne legyen nagyképű, szép legyen és mosolygós.

19/f

2013. máj. 23. 21:30
 7/14 anonim válasza:
100%
Intelligencia :)50ből kb. 1 nőnek van, ettől nincs vonzóbb tulajdonság. + ha még külsőleg is attraktív, telitalálat :) 20
2013. máj. 23. 21:47
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mi tetszik? Egyetlen dolog, a személyisége. Nem kell olyannak lennie, mint én, mert gonosz csak egy van. Csak értsen meg, érezze amit én, fogja fel, hogy ki vagyok, és akkor ráébred, hogy nem is vagyok annyira gonosz. Sohasem találkoztam ilyen lánnyal, illetve emberrel. Számomra nincs fontosabb dolog, csak érezzen engem. Olyat tenne, mintha egy lakatlan szigetről szabadítana meg
2013. máj. 24. 21:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
A szép nőies vonalai, arányos, szép minden, na, hogy írjam le? meg a nőies hang, nőies mozdulatok, viselkedés. belső tulajdonságok pl. kedvesség, mosolygósság, szelídség. Szép a női test, azok a vonalak, csak nézni is olyan jó, és hozzáérni is úgy szeretne az ember.
2013. jún. 1. 16:03
 10/14 anonim ***** válasza:
76%

Én úgy vagyok vele nem a külső a legfontosabb

legyen kedves vicces vidám és ne érezze úgy hogy minden csak róla szól nekem ez tetszene de ilyen lány már nem terem:)

2013. jún. 1. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!