Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért az a hobbijuk a mai...

Miért az a hobbijuk a mai fiataloknak h jól berugjanak meg igyanak egész nap?

Figyelt kérdés

Engem vhogy nem köt le, emiatt elég kevés is az ismerősöm, mert ugyan bárkivel jól elszórakozok meg ők is velem ,de mindig hívnak kocsmába meg sörözni, de nekem nem jönnek be ezek a dolgok, nem is nagyon szoktam inni soha..

De szinte nem is létezik olyan akinek nem csak ez lenne a kikapcsolódás, az élet..

Mondjuk amikor bnőm volt, akkor nem volt baj, mert ő se volt ilyen, de szakítottunk és most megint haverozok, de ahhoz sincs kedvem, így nincs...

Nektek mi a véleményetek erről?

2013. máj. 28. 22:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
18%
Azért,mert érzelmi intelligenciájuk egyenlő a nullával.
2013. máj. 28. 22:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Nincs új a Nap alatt!!44
2013. máj. 28. 22:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Biztos van más hobbijuk is... sport?
2013. máj. 28. 22:24
 4/11 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező olyan vagyok mint te... Én se látom a folyamatos piálás értelmét
2013. máj. 28. 22:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj kedves kérdező, hogy feketében és fehérben látod a világot! Pedig ott vannak a szürke árnyalatok is!

Azzal, hogy elhívnak kocsmázni, még nem azt jelenti, hogy lerészegedni járnak a barátok!

Tudod lehet ezt kulturálisan is csinálni, és még csak nem is kel ilyen helyen alkoholt fogyasztani!

Nincs is jobb hej az ismerkedéshez, mint egy hangulatos romkocsma!

2013. máj. 28. 22:33
 6/11 A kérdező kommentje:
utolsó nem tudsz meggyőzni :D
2013. máj. 28. 22:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem is akarlak meggyőzni semmiről!

Ezt neked kel eldönteni, hogy egyedül jobb gubbasztani a szobában, vagy társaságba mozogni, megismerkedni új és érdekes arcokkal.

2013. máj. 28. 22:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
tényleg tök jól el lehet lenni kocsmában anélkül is h leinnád magad... amíg gimis voltam negyedikben volt egy törzshelyünk a barátaimmal ahol mindennap eltöltöttünk pár órát délután vagy esténként és én pl soha nem ittam alkoholt... volt h semmit nem ittam, sok ismerős meg barát volt ott emiatt nem volt ciki csak úgy lemenni mindenféle ivási szándék nélkül... mellesleg sztem nem mindig kell elhinni ha azt hallod h hűűű de be voltak rúgva meg stb.. volt egy haverom aki állandóan ezt adta elő, egy idő után már ráhagytuk és ha mondjuk új ember volt a társaságban, azt hihette h tényleg ilyenek vagyunk/voltunk.. pedig ilyenről leggyakrabban nem volt szó. 19/L
2013. máj. 28. 22:55
 9/11 anonim ***** válasza:
80%

Én társasággal kb. 2-3 havonta iszok. Igaz, hogy akkor eléggé beiszok, de szerintem ennyi belefér. Párommal olyan 2hetente 2-3 feles fejenként kinti sütögetéshez, de azt sem visszük túlzásba. Emellett van többféle hobbim is, lovaglás, snowboardozás, kutyázás, plusz jelenleg tanulok. De tény, hogy a mai 16évesek mindenhonnan(média) azt látják, hogy a piázás az menő, bármikor. És ezzel az eltorzult képpel élik az életüket..

23N

2013. máj. 29. 01:25
 10/11 anonim ***** válasza:
70%

az én fiatalkoromban ezek voltak a lehetőségek a kikapcsolódásra-

autólopás,kocsifeltörés.

konditerem.

ökölvívó vagy birkózó edzés.

legyél retro válassz ezek közül valamelyikből haveri kört a kocsma helyett,ha az nem jön be.

2013. jún. 1. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!