Ismerkedés?! (lent)
Sziasztok, 16 éves lány vagyok, vagyis nem sokára 17. Valaki, lányok - fiúk beszélgessünk! :D Köszönöm, nem kérek leszóló kommenteket;). Amúgy 174cm vagyok, vékony, kb. a lapockámig ér a göndőr barna hajam, barna a szemem, és a többit privátban.:)
Nem, vagyok r**anc, nem olyan ismerkedést akarok, csak beszélgetni.(helyesírásér bocsi.)
by!;)16/L
ma 20:31
igazad van másra lenne szükségünk ;)
Az a baj ezzel, h írod h nem r-banckodni akarsz, de a külsődön kívül nem írtál le semmi mást magadról.
Mondjuk leírhattad volna a hobbid, vagy érdeklődési köröd vagy valamit amiből lehetne elindítani egy témát. De a korodon és a külsődön kívül semmi mást nem tudunk rólad. Innentől kezdve nem tudom mit vársz, "akarsz dugni" üzeneteken kívül?
Igazad van, megértem amit mondasz, de gondoltam, hogy majd meg írom privátban az ilyen. DE! akit érdekelne:
Van egy lovam, versenyszerűen díjugratok, 2 husky-m van és velük járok agilyti versenyre,valamint nyulakat tenyésztek.De nem vagyok paraszt lány, lehet ezek alapján ez jön le:) Ezek a hobbyk. Valamint imádok olvasni, 4-es átlagom van és nem dohányzom. Szerintem nyilvánosan ennyi a max amit elmondhatok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!