Hogy találhatok fiút?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok, nem volt még komoly kapcsolatom. Szeretnék egy megértő, és inteligens férfit, akivel nem csak testi, hanem intellektuális kapcsolatom is lehetne.2013. máj. 28. 18:37
11/25 anonim válasza:
Biztos csúnya vagy, azért nem találsz magadnak.
12/25 anonim válasza:
Rám tegnap azt mondták értelmes vagyok és jó fej.Azóta annak is tartom magam.:D
13/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ronda
2013. máj. 28. 18:45
14/25 anonim válasza:
Keress térképet!A kalózok is azt csinálták,csak ők aranyat kerestek.
15/25 anonim válasza:
Ha nem vagy ronda, akkor miért nem volt még komoly kapcsolatod, ennyi idősen? Ott valami gixer van nálad.
16/25 A kérdező kommentje:
Igazából, mert szép vagyok, ezért nem hitték rólam, hogy okos is. És csak pávák akartak engem, és dobtak, ha egy szebb csajt láttak
2013. máj. 28. 18:53
17/25 anonim válasza:
Amennyiben nem érdekel ha a férfi fiatalabb, nekem szimpatikusnak tűnik a hozzáállásod.:)
De azért a szex is fontos. ;D
18/25 anonim válasza:
Hát, őszintén sajnálom, hogy eddig csak ilyen pasikkal akadtál össze.
De szerintem ez annak is köszönhető, hogy a te is megválogatod a partnereidet, akik abba a kategóriába esnek, hogy így viselkednek!
19/25 anonim válasza:
Ezt nem értem, ha szép vagy, akkor miért dobtak egy másik szép lányért?
Ha nem kellenek diszbuz1k, akkor eddig miért olyanokkal kezdtél?
20/25 A kérdező kommentje:
Igazából, ha odamegyek egy normálishoz, akkor mind azt mondja, hogy húzz el ribikém. Pedig nem mutogatom magam, és csak ismerkedni szeretnék. Majd azt a magyarázatot adják, hogy nekük is volt ilyen kinézetű barátnőjük, és csak a pénz, és a nercbunda érdekelte őket
2013. máj. 28. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!