Miért van az, hogy a fiúk csak barátként tekintenek rám?
Mivel fiatal vagy, így: 1. ne aggódj még azért ilyeneken, egyszer úgyis lesz valaki, (talán hamarabb, mint gondolnád), és 2. hozzám túl fiatal lennél, meg amúgy sem lakunk közel egymáshoz.
De ne aggódj, lesz valakid! csak türelem!
És az ilyen "barátokat", ismerősöket hanyagold inkább, mert csak az energiádat szívják el, miközben semmit nem nyújtanak cserébe!
29 F
Én is ugyanebben a cipőben járok de szerintem az a lényeg, hogy veled is bánjanak úgy mint te velük és ne engedd hogy kihasználjanak bár ezt azért kétlem...ha meg te így jól érzed magad velük akkor ne gondolj az ilyenekre mint amit az első pár kommentelő írt...
Nekem is három legjobb barátom fiú és olyanok mint a testvéreim. Olyan dolgokat is meg tudok velük beszelni amiket nem is gondolnátok. És én például úgy vagyok hogy ameddig jól érzem így magam addig hadd maradjon:)
Amugy meg az ilyen tényleg ritka de az én életemben nagy kincs és szerintem nálad is;)
Kedves 16-os! :)
Nagyon aranyos vagy, nekem is kincsek és nem velük van bajom. Ugyanúgy megosztom velük a problémámat és a világ minden kincséért nem cserélném el őket, a többi sráccal van bajom. A barátaimat imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!