Sültkrumpli-mániás csajjal járnátok?
Figyelt kérdés
Konkrétan bármennyit meg tudok enni belőle, jelen pillanatban is azt tolom. :D
17L
2013. máj. 26. 23:29
11/22 anonim válasza:
csajszi nekem is az a kedvencem sőt kaja fétis xD
imádom :D
na téged már kedvellek is xD
13/22 anonim válasza:
Ha nem látszik rajta,akkor egyáltalán nem zavarna.
14/22 anonim válasza:
alap :D
egy nyalásért cserébe még sütnék is neki :D
15/22 A kérdező kommentje:
Azért most eszek mert napközben nem voltam itthon! Nem vagyok olyan dagadt, de azért nyáron rászánom magam egy fogyókúrára, nem akarok valami túlzott zsír okozta betegségben meghalni. xD
2013. máj. 26. 23:41
16/22 anonim válasza:
nyugi nem fogsz :D
hisz még én is ittvagyokxD
43 kilómmal :D
17/22 anonim válasza:
Ha már a túlzott zsír okozta betegség fenyeget, akkor baj van :)
Én pl nem hiszem hogy járnék ilyen csajjal, mert szeretek étterembe járni, jókat enni és az hogy nézne már ki, hogy a csaj egy mázsa sült krumplit kér vacsorára?
18/22 anonim válasza:
én igen, mert szintén sültkrumpli mániás vagyok
19/22 anonim válasza:
ha nem zavarná a petrezselymes krumpli mániám és nem dobna ki emiatt akkor esetleg
F19
20/22 anonim válasza:
szerintem az itteni sok kis kocka pinát sem látott még, maximum .jpg kiterjesztésűt, nem hogy még elutasítsanak egy olyan pinát, aki szereti a sültkrumplit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!