Szoktatok csak úgy ráírogatni ismeretlen csajokra facebookon?
Még egyszer, gimnazista koromban kipróbáltam (akkor élte az iwiw a fénykorát). Ismétlem, egyszer! Akkor nem írt vissza semmit a kiszemelt, és én akkora gáznak éreztem a szitut, hogy azóta soha többé internet. :D
Mondjuk, szerintem 16 év felett már alapból kinő ebből az emberek többsége. Jobb személyesen, a lányok is jobban értékelik, ráadásul azonnal van válasz.
25F
Ennyi erővel akkor sehol se kéne ismerkedni.Inkább ott ismerkedjen az ember mint itt
Én írogatnék szívesen, mert már jópár randit összehoztam igen jó csajokkal az iwiwen keresztül, és ma már ugye az iwiwről mindenki fb-re ment, tehát logikus lenne ott folytatni... Csak van egy bökkenő, az fb-n sehogy sem tudok városra vagy korosztályra szűkíteni, meg a képeiket sem tudom mindnek megnézni, márpedig ez nem mindegy...
Kérdeztem már több topikban, hogy ezt hogy lehet így, de érdemi választ nem kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!