1/8 anonim válasza:
Én olyan ocsmány vagyok, hogy nekem sehol sem megy.
2/8 anonim válasza:
én a szórakozó helyeket nem szeretem tehát utcán ha a lány jelt ad vagy pláza ha épen nem tömegben vannak a lányok de az lenne a legjobb ha egyszer egy lány szólítana le ja meg ott a net is
első ne aggódj minden zsák megtalálja a foltját :)
3/8 anonim válasza:
én neten szoktam, jól el lehet beszélgetni velem. de miután küldök magamról képet, vagy kilép a lány vagy dolga akad.
4/8 MarkoG válasza:
ált net...mert buliba nem járok...
5/8 anonim válasza:
Margit szigeten próbálok, de ott se megy, amúgy meg most esélytelen ott pláne, mivel le lesz zárva az árvíz miatt.:(
7/8 anonim válasza:
Nagyon nehéz, szinte lehetetlen sajnos... Nekem csak úgy van esélyem, ha valami véletlen folytán ismerkedem össze egy nővel.
8/8 anonim válasza:
Én itt ismerkedem...és nincs okom panaszra:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!