Lányok ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden összefoglalni.Egy 20éves srác vagyok,nem vagyok sem kigyúrt sem egy adonisz de többek szerint helyes,180magas és vidéki gyerek lévén egész jó kondiban vagyok,volt már modell barátnőm is.Az utóbbi években elég sokat változtam,régebben sem voltam egy páva de azért adtam magamra,hosszú haj stb ami az akkori 15-16éves lányoknak bejött.Most rövid hajam van,nem öltözök kirívóan,van hogy nem borotválkozok egy hétig és kicsit szőrös vagyok(persze nem igénytelenségről beszélek),nem vagyok túl társasági ember inkább a szűkebb közeli barátok de persze ha úgy adódik nem zárkózok el és nem vagyok egy félős nyuszi.Jelengleg munkát vadászok tudom hogy nem egy jó pont,de rajta vagyok az ügyön ha már így alakultak a dolgok.Szóval ahogy nézegettem a 18-20év körüli lányokat a legtöbbjüknek a díszb.zik jönnek be és a normális átlagosabb srácokat lese...20fölött már komolyabbak a lányok véleményem szerint,viszont ők fiatalnak tartanak még ha erről a koromon kívül semmi sem árulkodik.Lányok tényleg gáz egy ilyen srác?Ha gondoljták küldjetek privátot és küldök képet kiváncsi vagyok a véleményekre.2013. máj. 26. 17:40
11/14 anonim válasza:
1, Én még nem láttam olyan nőt aki tudja mit akar.
2, látatlanban lebunkózol.
3, lebunkózol, de te kötekedsz.
Hogyisvan ? :) [szánalom]
12/14 anonim válasza:
Te meg, "haver", kb. hazugnak állítod be az összes válaszolót. Lehet én vagyok fura, de én kb. mindig tudom, hogy mit akarok. És SOHA nem volt még olyan, hogy egy kis díszb.zit akartam volna, szóval hadd tudjam már jobban, nem kell oltogatni, hogy "csak úgy mondom" :D
14/14 anonim válasza:
Én még nem oltogattam, és sajnos te is csak olvasol, de nem értelmezel :) nembaj sokan vagyok nemvagy egyedül :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!