Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok? Ti mit gondoltok? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? Ti mit gondoltok? Mit gondoltok ERRŐL? Tiniszerelem

Figyelt kérdés
Igazából most jöttem össze osztálytársammal.Igazán jó,örülök ennek a kapcsolatnak.Nagyon kedves velem,igazán aranyos.De ha az osztályban kiderülne,ajjaj....Az egész iskola tudna rólunk.És ha gyanút fognának,arra is van tervünk.Mindenki,még a tanárok is bizonygatták hogy van köztünk valami vibrálás,pedig akkor még nem is voltunk együtt.Hát,igazából én vallottam be neki,de anyukám azt mondta hogy az a természetes ha ő nyit felénk.Kiderült akkor hogy ő is szerelmes bélem,már rég óta.Nos,mit gondoltok.Nem mintha dicsekedni akarnék,erről szó nincs.Igazából csak véleményt szerettem volna hallani a dologról.Lenne még pár kérdésem.Ti is szeretnétek egy pasit?Ha igen milyet?Stb...

2013. máj. 15. 17:19
 1/3 anonim válasza:
Ha nem meritek felvállalni, akkor már most baszhatjátok az egészet. Vagyis, ha még tényleg most, tehát max egy-két hete, akkor okés, de egy idő után, ha tényleg szeretitek egymást, akkor úgyis elmondjátok. Mellesleg nem tudom, hogy egy ötödikesnek minek pasi, de ez már mellékes.>-<
2013. máj. 15. 17:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Et az én dolgom.......
2013. máj. 15. 19:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Ez*
2013. máj. 15. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!