Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akinek nagy az önbizalma, az...

Akinek nagy az önbizalma, az honnan meríti?

Figyelt kérdés
pl. pasizás ,csajozás terére gondolok
2013. máj. 25. 21:31
 1/10 anonim válasza:
Szülei vagy mások dicséretéből,vissza jelzéseiből.
2013. máj. 25. 21:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Sikerekből.
2013. máj. 25. 21:36
 3/10 anonim válasza:

az önbizalomépítésnek 3 lépcsőfoka van:

1. keresel egy kihívást

2. összeszeded az erődet

3. ha kitartasz és megcsinálod növekszik az önbizalmad

a jobb képességű emberek értelemszerűen több / nehezebb dolgokat tudnak teljesíteni ezért nagyobb az önbizalmuk

a pasizás csajozás is egy ilyen dolog, ha sokszor összejön nő az önbizalmuk ezt még tudom részletezni ha részletezzem akkor mondjad :D

:)

2013. máj. 25. 21:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Pozitív visszajelzésekből.
2013. máj. 25. 21:44
 5/10 The Other ***** válasza:

Az önbizalom feneketlen kútjából...

Az a lényeg, hogy úgy kell viszonyulni a másikhoz, hogy ő is csak egy ember, neki is meg vannak a bajai, ő se tökéletes. Vagyis nem egy természetfeletti lény, aki ha elutasít, akkor jön a világvége és még Brazíliában is rajtad fognak röhögni 2 hétig.

2013. máj. 25. 22:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
3-as, én eddig úgy vettem észre, hogy a hülyéknek van a legnagyobb önbizalmuk, nem a jobb képességű embereknek :P
2013. máj. 25. 22:01
 7/10 anonim ***** válasza:
6# Mert azok hülyék, és nem tudjűk megkülönböztetni a valós dícséretet az iróniától, amiből viszont valószínűleg rengeteget kapnak.
2013. máj. 25. 22:18
 8/10 anonim válasza:
6# általában a hülyék kis része megjátsza hogy van önbizalma hátha a környezete elhiszi (vagy részbe elhiszi) és ezért lesz is önbizalmuk (vagy részben lesz) de nagy részben a hülyék nem hülyék csak tesznek mindenre, úgy mondnak ki dolgokat hogy számukra nincs súlya, mert tesznek rá ezért másoknak úgy tűnhet hogy sok az önbizalmuk vagy hogy hülyék közben csak tesznek mindenre és nem tartják magukban. szerintem.
2013. máj. 25. 22:48
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. 8-as igazad van. am furcsa,h egyikőtök sem írta a külső megjelenést.
2013. máj. 26. 11:29
 10/10 anonim ***** válasza:

-testépítés

-megerősítés (pszichológiai trükk, elhiteted az agyaddal hogy jó vagy, úgy hogy azt ismétled, Brian Tracy-t hallgasd meg)

f

2013. máj. 27. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!