Hogy mondjam meg neki, hogy esténként ne maradjon sokáig?
Figyelt kérdés
Találkozgatok egy fiúval, ami nem lenne baj, de sokszor este tudunk csak találkozni, és nagyon sokáig marad nálam, hajnal 2-3ig is. Én viszont éjfélkor már aludni szoktam, és nem megy ez az állandó éjszakázás, mert reggel korán kell kelnem.
Hogy mondjam ezt meg neki? Lehet ezt nem bunkón megmondani?
2013. máj. 25. 17:11
1/7 anonim válasza:
takarodj ki fele az ajtón vidd a trágya taposó k*rva munkás cipődet is nekem most csicsikálni kell mert holnap korán kelcsizek XD
2/7 Költőnő? válasza:
hát szépen, rendesen. Ne haragudj, fáradt vagyok és holnap korán kell kelnem. tudjuk ezt folytatni holnap/azután/jövő héten?
3/7 anonim válasza:
akkor aludjon nálad. vagy meg mondd meg neki simán, ezt el kell fogadnia
4/7 anonim válasza:
Ha nem tudsz nemet mondani, éjfélkörül csinálj úgy, mint aki mindjárt elalszik.
7/7 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem el, megint itt van és nem veszi észre magát...holnap vizsgázom erre bealszik itt, ahelyett h hagyna tanulni :@@@@ rohadt mérges vagyok
2013. máj. 26. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!