Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? Tanács? Bővebben...

Mit tegyek? Tanács? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Van egy fiu az osztályunkban aki nekem nagyon tetszik már 1. óta. Nem tudom mit kezdjek vele, mert az összes haverja azt mondja hogy szerelmes belém. Régebben még be is vallotta nekem, de azóta semmi. Nagyon sokszor bámul engem, olyankor néha én is ránèzek.

Amikor nincsenek vele a barátai nagyon kedves, volt már olyan hogy az egèsz csokiját odaadta nekem és a barátnőmnek.

De a mi osztályunk olyan hogyha valaki valakibe szerelmes vagy valakik járnak, egyből az a "juuuuj az Xy meg az Xy juuuj". Ez a rossz.

Nem akarom neki megmondani mert ebből is ez lenne és a haverjainak mindent kitálalna. Csak nem tudom hogy még tetszem e neki. Néha azt mondják igen, néha azt hogy nem...

Szoval nem tudom mit tegyek.

2013. máj. 24. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Figyelj, most csak annyi kérdésem lenne, hogy mit érdekel az hogy a primitív osztálytársaid mit gondolnak rólatok?
2013. máj. 24. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Közeledj te is felé, az osztálytársaiddal pedog ne törődj.
2013. máj. 24. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:
*pedig
2013. máj. 24. 22:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Gondolom 12-14 év közötti vagy.

Ebben a korban teljesen normális, hogy nem olyan tökös a csávó.

Szerintem ha odamennél hozzá, és kifejeznéd, hogy mit akarsz, lehetne kapcsolat.

2013. máj. 24. 22:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Háát nem tudom mi lenne abbol ha elmondanám....
2013. máj. 25. 19:14
 6/6 anonim válasza:
Szerintem ne a haverjait kérdezd. Azt osztálytársaid meg csak féltékenyek gondolom.....Ha valakik hülyék azokon nem lehet segíteni
2013. jún. 5. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!