Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek tetszem neki?...

Szerintetek tetszem neki? (lehetőleg normális válaszokat kérek, köszönöm) 28 N

Figyelt kérdés

Ezeket tudtam magamban felidézni :)

1. eddig mindig ő keresett, hogy megyek-e oda, ahova ő is (eddig szóban)

2. most mailben érdeklődött, hogy megyek-e oda, ahova ő is

3. meghívott egy helyre, levitt volna és hazahozott volna

4. bocsánatot kért, nem írt vissza rögtön nekem

Ezek alapján mit gondoltok?

2013. máj. 24. 00:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy minősíthetetlenül fogalmaz a 39%-os barátunk, de van igazságalapja a mondandójának. Furcsa, hogy 28 évesen felírsz ide 4 pontot, és ismeretlen emberektől várod, hogy látatlanban leszűrjenek belőle bármit is...

Bármit jelenthet a viselkedése, neked kell látnod, érezned, hogy jó vagy-e nála. Mi nem ismerünk sem téged, sem a srácot, sem a körülményt, sem az élethelyzetet, amit megéltek....

24N

2013. máj. 24. 00:31
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Ő miért répázol ennyiszer? Netán répa hiányod van?:O Mert akkor már értem a kérdésedet és tégedet is.
2013. máj. 24. 00:32
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
..és ha ismernénk is titeket, neked tényleg jobb napod lenne attól, hogy mi megerősítünk téged? OMG
2013. máj. 24. 00:33
 24/24 anonim ***** válasza:
84%

ne haragudj, de tény 28 évesen ezt kérdezed, szomorú

ha beszélgetés folyamán Te ezt nem tudod és nem érzékeled, akkor Nálad van gond, netán nincs elég önbizalmad

csak ezért mondták egyesek amit, mert ez meglepő, hogy ezt ki is írtad N

2013. máj. 24. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!